Φοιτήτρια Παντείου: Αναρχικοί στη συνέλευση μ' έπιασαν απ' το λαιμό για να με πνίξουν - Βίντεο

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια αναρχικών κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο περιγράφει νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Ανέβηκα να μιλήσω πάνω στη συνέλευση και ξεκίνησαν οι αναρχικοί να μου πετάνε νερά και μπουκάλια», δήλωσε η φοιτήτρια, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μετά ήρθε ένας και με έπιασε εμένα από το λαιμό και στη συνέχεια χτύπησαν άλλους δύο φοιτητές που μπήκαν στη μέση για να με προστατέψουν», ανέφερε η φοιτήτρια.

«Χτύπησαν άλλα δυο παιδιά, έχουμε καλέσει ασθενοφόρο, περιμένουμε να δουν το παιδί. Το άλλο παιδί το έχουν πάρει οι γονείς του κι επειδή είναι στο σπίτι δεν το αφήνουν να φύγει», ανέφερε η φοιτήτρια.

Στην ΑΣΟΕΕ αντίστοιχα, υπήρξε βίντεο όπου ένας φοιτητής επιτέθηκε σε έναν άλλο και λογομάχησαν, ενώ κάποια στιγμή ήρθαν και στα χέρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται νέος γύρος συνελεύσεων στα Πανεπιστήμια, με αρκετά ιδρύματα να έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις.

Δείτε τα βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications