Ελεύθερος σκοπευτής χτυπάει διάνα το στόχο στο απόλυτο σκοτάδι - Βίντεο

Ένα κατόρθωμα, πραγματικά, για ρεκόρ πραγματοποίησε ένας ελεύθερος σκοπευτής, χρησιμοποιώντας ένα ρωσικής κατασκευής μακρύκανο τουφέκι, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους σε απόσταση 2 χλμ, αψηφώντας τον κακό καιρό και το απόλυτο σκοτάδι.

Συγκεκριμένα, το τουφέκι της ρωσικής βιομηχανίας όπλων Lobaev Arms, SVLK-14, πέρασε με επιτυχία το απόλυτο τεστ. Το υψηλής ταχύτητας τουφέκι εξοπλίστηκε με νυχτερινή διόπτρα.

«Θέλαμε να κάνουμε ρεκόρ για τη μεγαλύτερη νυχτερινή βολή, χωρίς φωτισμό… είτε από λέιζερ είτε από άλλες φωτεινές πηγές», τόνισε ο Βλαντίμιρ Λομπάεφ, σχεδιαστής του όπλου στο πρακτορείο Ruptly.

Τις συνθήκες της δοκιμή δυσκόλευαν περαιτέρω οι κακές καιρικές συνθήκες, χειροτερεύοντας την ορατότητα και γεμίζοντας υγρασία το σκόπευτρο. Σύμφωνα με τον Λομπάεφ, το σκοτάδι ήταν απόλυτο, χωρίς φεγγάρι ή αστέρια στον ουρανό.

Η ομάδα, σταδιακά, θ’ αυξήσει την απόσταση, αποκάλυψε ο ελεύθερος σκοπευτής. «Την άνοιξη θα πάμε στα 2.300 μέτρα, μετά στα 2.500 ή 2.600 και μετά στα 6 χλμ. Αυτό είναι θα πάμε μπροστά», ανέφερε ο Σιμάκοφ.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->