Δημοσκόπηση αν ειναι αληθινή τότε ειναι άξιοι της μοίρας τους:Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, για Πανεπιστήμια-Αντικαπνιστικό

Δημοσκόπηση : είτε ρωτούν ηλίθιους ,είτε δικούς τους ,είτε άπλα δεν ρωτούν κανέναν και τα βγάζουν μονοί τους για λογούς προπαγάνδας, για ειναι αντικειμενική κάποια δημοσκόπηση πρέπει να μην ειναι από εταιρία καν, αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες για πολλούς, που δεν φημίζονται ότι λειτουργούν με βάση λογικής...

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός. Τι πιστεύουν οι πολίτες για πανεπιστημιακό άσυλο και αντικαπνιστικό νόμο.

Σημαντικό προβάδισμα, μεγέθους 14 ποσοστιαίων μονάδων, διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του «ΣΚΑΪ».

Πιο συγκεκριμένα, στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 38%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 24%

Τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων:

ΚΙΝΑΛ 6%
ΚΚΕ 5,5%
Ελληνική Λύση 4%
ΜέΡΑ25 3,5%
Χρυσή Αυγή 1%
Δημιουργία Ξανά 1%
Άλλο 4%
Όσον αφορά τον πρωθυπουργικό θώκο, το 45% θεωρείται καταλληλότερο πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη και το 26% τον κ. Τσίπρα. Το 23% απαντάει κανένας από τους δυο.

Την ίδια ώρα, το 66% συμφωνεί με την αλλαγή του νόμου για το πανεπιστημιακό άσυλο, ενώ αντίθετη γνώμη εκφράζει το 23%. Το 11% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει, δεν απαντάει.

Όσον αφορά τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, η συντριπτική πλειοψηφία - δηλαδή το 75% - συμφωνεί με τα νέα μέτρα, ενώ αντίθετο είναι το 17%.

Τέλος, το 63% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, έναντι του 31% που εκτιμάει το αντίθετο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications