Ακούστε μια αρχαία μουσική που αλλάζει την κατάσταση της συνείδησης!

Όταν ερευνάς όλο και βρίσκεις, αν κατέθεσε και διαβάζεις καθεστωτικές σελίδες και τα νέα της ημέρας, και διάφορων νεοελλήνων με ελληνικές σημαίες που παριστάνουν τους πατριώτες μονο για έχουν κόσμο, το μονο που θα πετύχεις ειναι να παραμείνεις στο Matrix! αυτός ειναι και ο λόγος που οι περισσότεροι αν και έχουν ίντερνετ , είτε ειναι εντελώς άσχετοι σε πολλά θέματα ,είτε έχουν κάνει δεδομένα ότι τους λένε οι έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης.

Μουσικό όργανο Vargan η khomus των βόρειων λαών
Ένα από τα παλαιότερα μουσικά όργανα όπως η άρπα. Το σημερινό όνομα του προέρχεται από την παλιά σλαβική λέξη "wargs", που σημαίνει "στόμα". Η στοματική κοιλότητα χρησιμεύει ως φυσικός συντονιστής ήχου. Ο τόνος και ο ήχος αυτού του μικρού οργάνου αλλάζει στην αλλαγή της θέσης της γλώσσας.Εμφανίστηκε στην αρχαιότητα σε διαφορετικές ηπείρους. Υπάρχει μια άποψη ότι το συνηθισμένο τόξο κυνηγιού χρησίμευσε ως ιδέα για τη δημιουργία του.

Η ιστορία του χρονολογείται αιώνες πίσω. Η Κατασκευή του αρχικά ηταν από αυτοσχέδια υλικά ξύλα η από οστά. Σταδιακά, άρχισαν να εμφανίζονται μεταλλικά.

Το όργανο το έπαιζαν κυρίως γυναίκες στην Ρωσία. Μέχρι τη δεκαετία του '30 του περασμένου αιώνα οπού είχαν διατηρηθεί παραδόσεις. Ο Στάλιν το απαγόρευσε ως ένα επιβλαβές υπόλειμμα του παρελθόντος. Το όργανο ηταν επίσης δημοφιλές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ο εξωτικός ήχος του ηταν δημοφιλές στην εποχή του ρομαντισμού,που εξαφανίστηκε με την απέλαση των κομμουνιστών οπως εξαφάνισαν και την σβάστικα όχι μονο από την Ρωσία αλλα από όλη την Ευρώπη. Τα περισσότερα μεταλλικά τέτοια όργανα είχα δημιουργηθεί στην Αυστρία.Στη δεκαετία του 60-70 του περασμένου αιώνα, οι εθνικιστές άρχισαν να το αναβιώνουν. Ο καλλιτέχνης Yakutian Ivan Alekseev αναζωογόνησε και πάλι το ενδιαφέρον για το Vargan.

Η χρήση του και από σαμάνους
Στην αρχαία Ευρώπη άνδρες έπαιζαν το τύμπανο και οι γυναίκες το μουσικό όργανο Vargan. Οι αρχαίοι σαμάνοι πίστευαν ότι με τη βοήθεια αυτού του μουσικού οργάνου έμπαιναν σε έκσταση, αλλάζουν την κατάσταση της συνείδησης. Οι Σαμάνοι έμπαιναν σε διαφορετικούς κόσμους. Εκτός από το να παίζουν μουσικά όργανα, χρησιμοποίησαν και άλλες τεχνικές. Οι τέχνη της μουσικής με τύμπανο και Vargan βοηθούσε την συνείδηση.

Από τα 14 έως και τα 22-23 έτσι χαλάρωνα στο κρεβάτι και σκεφτόμουν καλπασμό άλογων κάτι σαν την μουσική στο παρακάτω βίντεο , αυτόματα αρχίζεις να ακούς έναν εσωτερικό ήχο και έμπαινα σε μια άλλη κατάσταση συνείδησης, και λόγο ότι τότε δεν ήξερα το σταματούσα, αργοτερα που χάθηκε η δυνατότητα αυτή ανακάλυψα ότι αυτό ειναι το στάδιο λίγο πριν βγεις από το σώμα σου!φαίνεται ότι αν δεν το εξασκείς μετα απο τα 22 σου χάνεις την επαφή με τον πνευματικό κόσμο,δεν ειναι τυχαίο που οι συμμορίτες έχουν κάνει τον όχλο να σπουδάζει μέχρι αυτή την ηλικία ώστε να ειναι απασχολημένος ο νους...

Σε όσους φαίνονται αλλόκοτα αυτά συγχαρητήρια έχετε πέσει σε κατώτερο επίπεδο νόησης γιαυτό δεν καταλαβαίνετε τίποτα σε πολλά θέματα,(όσοι ανήκουν στο καυκάσιο γένος όπως η Olena UUTAi και οι αρχαίοι) η άπλα δεν είστε καυκάσιο γένος ούτε καν εκφυλισμένοι,τουτέστιν δεν ειστε απόγονοι αρχαιων που έχουν μυστικιστικές τάσεις, ο καθένας Νεοέλληνας δηλώνει ότι ειναι δήθεν γνήσιος απόγονος αρχαίων όταν η "λογική" του και χαρακτήρας = πνεύμα του δεν έχει καμιά σχέση, και κάποιος πολύ-διαφημισμένος ονόματι Giannis Antetokounmpo Έλληνας δηλώνει μήπως και και αυτός απόγονος αρχαιων? οι συμμορίτες (μη καυκάσιου γένους) δεν το απαγόρευσαν τότε τυχαία πάντως μαζί με την σβάστικα (από την Ελλάδα τα είχαν εξαφανίσει ήδη επι τουρκοκρατίας). ©AETOS NEWS

Σε αυτό το βιντεο εμφανίζεται και ο Βλαντίμιρ Πούτιν:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications