Μετά τις αντιδράσεις από συμμορίτες, αποσύρεται η διάταξη περί βλασφημίας στον νέο Ποινικό Κώδικα

Μετά τις αντιδράσεις για τη διάταξη περί βλασφημίας στον Ποινικό Κώδικα, που προκλήθηκαν στους κύκλους των συμμοριτών οι οποίοι έχουν στα προφίλ τους και σχετικές εικόνες που θεωρούνται βλασφημία εκτός απο το να λενε για φασίστες ναζι μόνιμος,τώρα πως γίνεται ενώ τους βλεπεις live οι μάζες να μην τους βλέπουν, και οχι μονο αυτό, άλλα να έχουν κάνει δεδομένα τα ψεμματα τους τόσα χρονιά? και να διαβάζουν "έγκυρες πήγες" τους που σχολιάζουν ορδες από συμμορίτες δήθεν ως άσχετοι?

Φυσικά οι έγκυρες πήγες τους δεν γράφουν αντιδράσεις από ελληνόφωνους συμμορίτες, είδατε πουθενά αντιδράσεις εσείς? : Η κυβέρνηση τους αποφάσισε να την αποσύρει, όπως δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Ο κ. Τσιάρας, μετά τις αντιδράσεις και τα σχόλια, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι θα αποσυρθεί η διάταξη για τη βλασφημία που υπήρχε στον νέο Ποινικό Κώδικα. Παρόλα αυτά ο κ. Τσιάρας επισήμανε ότι δεν θέλει να χαθεί η ουσία και από την στιγμή που υπάρχουν τόσες αντιδράσεις η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί.

Μιλώντας και στον Θέμα 104,6, ο κ. Τσιάρας δήλωσε: «Προβληματίζομαι πάρα πολύ. Δεν το κρύβω ότι μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός και βεβαίως είναι ένα ζήτημα που βλέπω με μεγάλη προσοχή. Θα δούμε από δω και πέρα πώς θα εξελιχθεί», είπε ο κ. Τσιάρας στον Θέμα 104,6, αποδίδοντας την επαναφορά της διάταξης σε μια «προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων», που κάνει η κυβέρνηση, καθώς βρισκόμαστε, όπως επισήμανε, «μπροστά σε γεγονότα που εξελίσσονται με αρνητικό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και μιλώ για την αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων μεταναστών που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα και δημιουργούνται εντάσεις». Ο κ. Τσιάρας τόνισε ότι τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές χώρες έχουν την ίδια διάταξη και μάλιστα, η Δανία που την είχε καταργήσει, την επανέφερε.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications