Άνοιξε η πρώτη μπουτίκ με μπούρκες στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονική ετοιμάζονται για την νέα Ελλάδα που φτιάχνει ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. Ετσι λοιπόν άνοιξε και το πρώτο μαγαζί με μπούρκες, αφού πλέον οι λαθρομετανάστες.. έρχονται ασταμάτητα! Διαβάστε την είδηση.

Στο πνεύμα της Πολυπολιτισμικότητας και της αθρόας έλευσης μεταναστών στην Ελλάδα, κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες … μπουτίκ ρούχων που συνάδουν με το μουσουλμανικό dress code.

Βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί πως στην Θράκη, στις πόλεις Ξάνθη και Κομοτηνή, λειτουργούν καταστήματα ένδυσης που απευθύνονται αποκλειστικά στις γυναίκες της μειονότητας, με προϊόντα προερχόμενα κυρίως από την Τουρκία.

Στην προκειμένη περίπτωση, αφορά τη Θεσσαλονίκη με το κατάστημα: «Το λουλούδι της Δαμασκού», που ξεκίνησε να λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, λανσάροντας … μόδα για γυναίκες που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό parallaximag.gr, στη Θεσσαλονίκη «δεν υπάρχει άλλος χώρος που να συγκεντρώνει είδη ένδυσης που να εστιάζουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που επιβάλλει η θρησκεία, κάτι που έκανε δύσκολη και πολύωρη την ανεύρεση των κατάλληλων ρούχων στην ευρύτερη αγορά.

Στο ισόγειο και το υπόγειο του καταστήματος, μπορεί κανείς να βρει μαντίλες, μπλούζες, μακριά φορέματα αλλά και ενδυμασίες για πιο επίσημες περιστάσεις»

Φωτογραφίες: parallaximag.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications