20 Φεβ 2016

Όταν αφυπνιστείς θα δεις την αλήθεια, και η αλήθεια θα σε ελευθερώσει απο τις γήινες φύλακες μυαλών!!video

Όταν αφυπνιστείς θα δεις την αλήθεια, και η αλήθεια θα σε  ελευθερώσει απο τις γήινες φύλακες μυαλών!!

Οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται την φυλακή που ζουν! και θα παλέψουν για αυτή την φυλακή που τους έχουν μεγαλώσει! Άτομα που υπερασπίζονται με λύσσα και φανατισμό την ίδια τους την υποδούλωση!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
Όταν γνωρίσεις την αλήθεια όταν ξέρεις που θα πας και τι θα συναντήσεις εκεί που θα είσαι στο ΝΕΟ ΤΟΠΟ, δεν χρειάζεται να πιστέψεις ΠΟΥΘΕΝΑ «ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ» και τώρα ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ξέρεις; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;

Αν οι άνθρωποι ήξεραν την πραγματική Ιστορία της γεννήσεως των πλανητών αλλά και το αληθινό τους Παρελθόν θα μπορούσε κανείς να τους εξαπατήσει; Θα μπορούσε κανείς να τους βάλει να πιστέψει σε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ και να τους μιλάει για ΚΟΛΑΣΕΙΣ και άλλες τέτοιες αηδίες; για δογματισμούς και ιδεολογίες; η απάντηση ειναι ναι! κάποιοι σπάνε τους δεσμούς της φυλακής μυαλών!

Για μερικούς μπορεί και να μην ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.
Αν πιστεύετε ότι ακόμη πρέπει να ασχολείστε με τα κόμματα και όχι με την προσωπική σας εξέλιξη σύμφωνα με ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, τότε καλά κάνετε, αλλά πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρω τον ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ για να μην μου πει κανείς ότι δεν τον ανάφερα!!!

Ο πρώτος Συμπαντικός Νόμος είναι αυτός της ΕΛΕΥΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ
Ποιος έχει ελεύθερη βούληση σημερα; ενα 10% μόνο!

Αυτοί οι λίγοι αντιλαμβάνονται πολύ διαφορετικά τον κόσμο,και συνήθως τον βλέπουν καθαρά οπως ειναι! όσο θολή και αν ειναι. Ένα ξεχασμένο βίντεο που λέει ολα αυτά που λέμε εδώ τοσο καιρό!

Πόσοι αντέχουν την αλήθεια; οι πιο πολλοί θα μείνουν στην σπηλιά τους, και στο matrix!! θα πεθάνουν ετσι οπως μεγάλωσαν καμια εξέλιξη ,για να μην χαλάσουν τον ψεύτικο κόσμο τους.To video λέει ολα αυτά που λέμε κατά καιρούς εδώ,αν και ειναι τερατώδες ψεμματα, αυτά που λενε στην μάζα, οι περισσότεροι τα πιστεύουν! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Όταν αφυπνιστείς θα δεις την αλήθεια, και η αλήθεια θα σε ελευθερώσει απο τις γήινες φύλακες μυαλών!!video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications