Αυτός είναι ο αλλοδαπός που μαχαίρωσε τον αστυνομικό και ψάχνουν οι αρχές στην Ροδόπη

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αλλοδαπού που μαχαίρωσε αστυνομικό το απόγευμα της Κυριακής (17/11) στην Εγνατία Οδό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές οι οποίες συνεχίζουν αδιάλειπτα τις έρευνες.

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου διέρρευσαν οι φωτογραφίες του ύποπτου αλλοδαπού –αγνώστων λοιπών στοιχείων- που έχει στη διάθεση της η Αστυνομία και τις οποίες εξετάζει προκειμένου να τον ταυτοποιήσει. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε, ο αλλοδαπός στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης εγκατέλειψε στο σημείο μία τσάντα η οποία περιείχε μέσα μεταξύ άλλων τρόφιμα και μια απόδειξη από μίνι μάρκετ της Κομοτηνής.

Με οδηγό την απόδειξη αυτή, οι Αστυνομικοί μετέβησαν στο κατάστημα από όπου και άντλησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ ο ύποπτος φέρεται πως έχει αναγνωριστεί ως ο πιθανός δράστης και από τον παθόντα αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο.

Εκτός του υλικού από τις κάμερες, οι Αστυνομικοί συγκέντρωσαν από το χώρο και άλλα στοιχεία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στο μίνι μάρκετ έχει εντοπιστεί σημείο στο οποίο οι διακινητές εγκαταλείπουν τους μετανάστες προκειμένου αυτοί να συνεχίσουν μετέπειτα την πορεία τους προς την ενδοχώρα είτε πεζοί είτε με άλλο μέσο.

fonirodopis.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications