Βίκυ Καγιά: Απαντά στις κατηγορίες κατά του GNTM από τα κακομαθημένα  (βίντεο)

H ηλιθιότητα ενός λάου φαίνεται παντού, από την μια όσες δεν πέρασαν κράζουν, και από την άλλη μερικές κάνουν όπως έκαναν κάτι βουτυρόπαιδα στο στρατό για δοκιμασίες, ενήλικα άτομα υποτίθεται και κάνουν σαν μικρά παιδιά, λες και ειναι υποχρεωτικές να το κάνουν και μυξοκλαινε αντί να φύγουν σαν κυρίες αν δεν μπορούν,στο προηγούμενο φόβοντουσαν να μπουν στο νερό! πόσο δε όταν ειναι χοντρές αλλα ψωνισμένες ταυτόχρονα!επειδή κανένας δεν τους λέει τίποτα μην θεωρεί ότι κάνουν μπούλινγκ όπως το λένε.

Και οι ίδιοι που παριστάνουν τους πολιτισμένους εκεί που τους έχει μάθει το καθεστώς, ενώ λειτουργούν ως κοπάδι κάνουν το ίδιο και κράζουν τους πάντες και το παίζουν πολιτισμένοι, εκτός ότι πολλοί στην ζωή τους και στην συμπεριφορά τους ειναι βάρβαροι.Το τελευταίο το έδειξε και προσωπική ερευνά ψυχολογικής φύσεως (για άλλο λόγο χωρίς πτυχία ψυχολόγου και της ηλιθιότητες που τους διδάσκουν ) σε διάφορους ελληνόφωνους μη ευρωπαϊκού γένους που ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων ενώ φυλετικά δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος (το original)ούτε καν εκφυλισμένοι ,αλλα και ο ίδιος ο χαρακτήρας - πνεύμα τους.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για τις συνθήκες που επικρατούν στα γυρίσματα του GNTM 2, από κάποιες κοπέλες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έτσι, η Βίκυ Καγιά θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όλα όσα λέγονται.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, απάντησε στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τις κατηγορίες κατά του GNTM, που θέλουν τα γυρίσματα να διαρκούν πολλές ώρες, χωρίς να παρέχεται στα μοντέλα νερό και φαγητό. Η κριτής του ριάλιτι χαρακτήρισε αυτές τις δηλώσεις υπερβολικές, ωστόσο είπε, πως οι συνθήκες που επικρατούσαν ήταν ίδιες για όλους και όχι μόνο για τις διαγωνιζόμενες.

Βίκυ Καγιά για GNTM: Στα γυρίσματα είχαμε όλοι νερό και φαγητό Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: «Μην είμαστε υπερβολικοί. Ήμασταν όλοι εκεί από τις 5 το πρωί μέχρι τις 5 το άλλο πρωί. Δεν έλειψε κανείς και όλοι είχαμε και νερό και φαγητό. Απλά έκανε πολλή ζέστη. Αλλά για όλους έκανε, όχι μόνο για τις κοπέλες».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν τη γνώμη της για τη συμμετοχή της νικήτριας του πρώτου κύκλου του GNTM, στη θεατρική παράσταση, «Κούκλες». «Μπράβο της! Κοίτα, τρελάθηκα όταν το άκουσα, αλλά πιστεύω ότι για να το θέλει ο σκηνοθέτης, κάτι έχει δει και κάτι ξέρει», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά. Η κριτής του GNTM απάντησε στα επικριτικά σχόλια που έκαναν οι διαγωνιζόμενες μετά από την αποχώρησή τους από το ριάλιτι μόδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications