Φρικαρισμένη μάνα βλέπει φάντασμα να κοιμάται δίπλα στο μωρό της

H 32χρονη μητέρα Μαρίτζα Κίμπουλς από το Ιλλινόις των ΗΠΑ εχτές δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι. Στην κάμερα που έχει για να προσέχει το μπέμπη της είδε ένα φάντασμα να κοιμάται στην κούνια δίπλα στον κανακάρη της.

«Ο άντρας μου, ο Κόρεϊ, δούλευε νύχτα, οπότε ήμουν ακόμη πιο φρικαρισμένη», λέει η Μαρίτζα. «Έστειλα μια φωτογραφία σε ‘κείνον, μία στη μάνα μου και μία στην καλύτερή μου φίλη. Και οι τρεις τους είχαν διαφορετική άποψη», ανέφερε η Μαρίτζα, μιλώντας στο Yahoo.

Η θαρραλέα μάνα δε μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι! Άρπαξε ένα φακό και τρύπωσε στο παιδικό δωμάτιο κι άρχισε ν’ αναζητά στοιχεία για το ανατριχιαστικό θέαμα στην κούνια του 1,5 έτους κανακάρη της.

«Δεν είδα τίποτα το παράξενο στην κούνια. Έβαλα το χέρι μου για να πιάσω μήπως ήταν υγρά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να του είχαν τρέξει σαλάκια και είχε σχηματιστεί λεκές στο σεντόνι, με το σχήμα προσώπου μωρού, αλλά δεν υπήρχε τίποτα», συνέχισε η τρομαγμένη μάνα.

«Γύρισα στο δωμάτιό μου, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είχα την οθόνη καρφωμένη στο πρόσωπο μου», λέει η 32χρονη Μαρίτζα.

«Άνοιγα, διαρκώς τα μάτια μου για να βεβαιωθώ ότι το φάντασμα δεν κουνιόνταν. Στριφογυρνούσα στο κρεβάτι μου και είχα τον ήχο και τη φωτεινότητα στην οθόνη για το μωρό στο φουλ!», συνέχισε η τρομοκρατημένη μανούλα.

Την επόμενη ημέρα με το φως του πρωινού, η Μαρίτζα που έχει και μια μεγαλύτερη κορούλα ακόμη, κατάλαβε τι είχε συμβεί. Άνοιξε τις κουρτίνες και τσέκαρε το στρωματάκι του μωρού. Ο άντρας της, που είχε βάλει το μωρό να κοιμηθεί και του είχε αλλάξει σεντόνια, είχε ξεχάσει να βάλει το αδιάβροχο υπόστρωμα. Κι έτσι, χωρίς το υπόστρωμα, φαινόταν το αυτοκόλλητο του από το παιδικό στρωματάκι, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το πρόσωπο ενός μωρού.

Για κακή της τύχη, η μανούλα δεν είχε δει ποτέ το στρωματάκι του μπέμπη της χωρίς το υπόστρωμα, κάτι που της κόστισε τον ύπνο και την ψυχική της ηρεμία για ένα ολόκληρο βράδυ, περνώντας τη φίρμα του στρώματος για φάντασμα, υπό το φως του μόνιτορ για το μωρό.

Ο άντρας της, που είχε βάλει το μωρό να κοιμηθεί και του είχε αλλάξει σεντόνια, είχε ξεχάσει να βάλει το αδιάβροχο υπόστρωμα. Κι έτσι, χωρίς το υπόστρωμα, φαινόταν το αυτοκόλλητο από το παιδικό στρωματάκι, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το πρόσωπο ενός μωρού και στο φως του μόνιτορ φαινόταν σαν ένα φάντασμα να κοιμάται δίπλα στον κανακάρη της

Ο άντρας της, που είχε βάλει το μωρό να κοιμηθεί και του είχε αλλάξει σεντόνια, είχε ξεχάσει να βάλει το αδιάβροχο υπόστρωμα. Κι έτσι, χωρίς το υπόστρωμα, φαινόταν το αυτοκόλλητο από το παιδικό στρωματάκι, που δεν ήταν τίποτα άλλο απ. Η Μαρίτζα πόσταρε το πάθημά της στο Facebook και η ιστορία της έγινε άμεσα viral.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications