Χειροπέδες σε 72 αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη: Έμεναν παράνομα στην χώρα - Ενώ οι χιλιαδες άλλοι μένουν νόμιμα??

Συλλήψεις αλλοδαπών Θεσσαλονίκη: Εβδομήντα ένα άτομα συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Εβδομήντα ένα άτομα συνελήφθησαν χθες, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, περιμετρικά του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και του Σταθμού Διαλογής.

Σύμφωνα με τις αρχές οι συλλήψεις έγιναν γιατί δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, ενώ παρόμοια επιχείρηση με 72 συλλήψεις πραγματοποιήθηκε και την περασμένη εβδομάδα. Η επιχειρησιακή δράση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα, διήρκεσε από τις 10.00 έως τις 16.00.

Στο πλαίσιο της στοχευμένης δράσης ελέγχθησαν συνολικά 135 αλλοδαποί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Στους στοχευμένους ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Έλεγχος στην Πλατεία Αριστοτέλους σε 151 άτομα
Επιπλέον, 6 μέρες πριν, εβδομήντα δύο άτομα συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στη Θεσσαλονίκης. Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Πλατείας Αριστοτέλους και της ζώνης γύρω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, καθώς και στις περιοχές των Διαβατών και της Διαλογής, σε επιχείρηση της αστυνομίας. Οι συλληφθέντες δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Στην αστυνομική επιχείρηση ελέχθησαν συνολικά 151 άτομα. Στους ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, Ασφαλείας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης. Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Οι αρχές συνέλαβαν στην Μυτιλήνη δύο αλλοδαπούς
Στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα προχώρησαν χθες το βράδυ, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης. Ειδικότερα, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε σε θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης, μία πνευστή λέμβο με 2 αλλοδαπούς επιβαίνοντες, οι οποίοι αφού περισυνελέγησαν, μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.
Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στους ανωτέρω από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν από κοινού στην κατοχή τους και άνευ ιατρικής συνταγής τα εξής:
111 δισκία με την ένδειξη SUBOXONE των 2mg,
0,5 δισκίο με την ένδειξη SUBOXONE των 8mg και
20 δισκία με την ένδειξη ATARAX των 25mg.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δισκία, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications