Όταν η ηλιθιότητα δεν έχει όρια στην Ελλάδα: Ο Τραμπ απειλεί ξανά: Αν ο Ερντογάν εξολοθρεύσει τους Κούρδους

Από έγκυρη πηγή 20 στο alexa:

Για μία ακόμη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε ανοιχτά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την τουρκική οικονομία, για τη στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε η Τουρκία στη Συρία.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε κακή ιδέα την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν επιδοκιμάζουν αυτή την επίθεση και θα προστατεύσουν τον άμαχο πληθυσμό. Μόλις βρέθηκε όμως μπροστά σε κάμερες, ο Αμερικανός πρόεδρος εκτόξευσε ξεκάθαρες απειλές προς τον Ερντογάν.

Τραμπ: Ελπίζω να ενεργήσει λογικά ο Ερντογάν
Δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ αν ανησυχεί για κλιμάκωση της κατάστασης στη Συρία και ότι ο Ερντογάν θα προσπαθήσει να εξολοθρεύσει τους Κούρδους. Στο μεταξύ ήδη η Αγκυρα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση.

«Αν γίνει αυτό, θα εξολοθρεύσω την οικονομία του. Το έχω κάνει ήδη μια φορά, με την υπόθεση του πάστορα Αντριου Μπράνσον. Ελπίζω ότι θα ενεργήσει λογικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας τις απειλές που είχε εξαπολύσει μέσω Τwitter τις προηγούμενες ημέρες και αφού είχε ουσιαστικά δώσει το «πράσινο φως» στον Ερντογάν για την επιχείρηση στη Συρία.

Άλλος υποκριτικός τίτλος έγκυρης πηγής 25 στο alexa: Τραμπ: Προκαλεί το κοινό αίσθημα! Τώρα… πονάει τους Κούρδους!

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να... βγάλει όλο τον κόσμο τρελό, αφού πλέον συμπάσχει με τους Κούρδους ενώ ο Ερντογάν έχει ήδη κάνει το "ντου"! Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα καταστρέψει την τουρκική οικονομία, αν η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία εξοντώσει τον εκεί κουρδικό πληθυσμό.

Ο Τραμπ… απειλεί ξανά!
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ανησυχεί πως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξοντώσει τους Κούρδους, ο Τραμπ απάντησε: «Θα εξοντώσω την οικονομία του, αν αυτό συμβεί».Μπλα μπλα .....

Τα σχόλια δε σε αυτές τις έγκυρες πήγες μοιάζουν να ειναι από παιδιά 5 χρόνων, οι ηλίθιοι σχολιάζουν παντού τις ηλιθιότητες τους ως συνήθως, αναμεσα σε αυτούς ειναι και μισθωμένα Troll που διαθέτουν όλες αυτές οι έγκυρες πήγες.Το 60% στην Ελλάδα ειναι ελληνόφωνοι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης, που δεν αξίζουν ούτε καν για φτύσιμο οχι να πολεμήσεις για δαύτους, αυτά τα ζωντανά φέρουν την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα,έτσι εξηγείται και γιατί όλες αυτές οι "έγκυρες πήγες" έχουν κόσμο,σε πρόσφατη ερευνά που κάναμε ψυχολογικής φύσεως χωρίς πτυχία ψυχολόγου σε ελληνόφωνους που έβγαζαν μάτι ότι δεν ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος διαπιστωθεί ότι πολλοί ελληνόφωνοι που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες τουτέστιν ιδία ράτσα καθώς δήθεν ιδεολογίες δεν υπάρχουν στην φύση .

Εδώ βλέπουμε όλες τις έγκυρες πήγες (μαντέψτε σε ποιους ανήκουν) να ειναι υπέρ της εισβολής,η Βρετανία προ καιρού εξόπλιζε την Τουρκιά αυτοί που διαβάζουν αυτές τις έγκυρες πήγες νομίζουν ότι ο Ερντογάν από μόνος του είπε να κάνει εισβολή στην Συριά,επιχείρηση “Πηγή Ειρήνης”(!) και να ενωθεί με την συριακή αντιπολίτευση σ.σ τους εκεί αριστερούς, να προκληθεί ξανά το χάος στην Συριά και επιτελούς να πέσει, μετά την Λιβύη του "κακού" Καντάφι! και ότι ο "κακός" ειναι ο Τραμπ που "Προκαλεί το κοινό αίσθημα", και οι ελληνόφωνοι που διαβάζουν "έγκυρες πήγες" επικροτούν την σφαγή Κούρδων..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications