Της έκαναν ένεση με καθαριστικό πισίνας, την έπνιξαν και την τσιμέντωσαν στην έρημο - Βίντεο

Η πανέμορφη Εσμεράλντα Γκονζάλες ήταν αγνοούμενη εδώ και 5 μήνες. Τελικά, βρέθηκε νεκρή και τσιμεντωμένη στην έρημο του Λας Βέγκας, στις ΗΠΑ.

«Η σορός της βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε μια ξύλινη κατασκευή», αναφέρουν οι αστυνομικές αναφορές, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η διαπίστωση ότι η 24χρονη είχε «στραγγαλιστεί και πριν το θάνατό της τής είχαν κάνει ένεση με καθαριστικό πισίνας».

Tο άτυχο μοντέλο κατοικούσε μόλις 150 μέτρα από την οικία του Πρεστιπίνο, ενώ σύμφωνα με τους ιατροδικαστές πριν το θάνατό της που επήλθε από στραγγαλισμό, το θύμα είχε υποστεί ένεση με καθαριστικό πισίνας, προτού μεταφερθεί στην έρημο και ταφεί σε ξύλινη κατασκευή γεμάτη τσιμέντο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βρετανικός Independent, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία. Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της πανέμορφης 24χρονης εμπλέκονταν ο γείτονάς της, Κρίστοφερ Πρεστιπίνο.

Στο χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα όχημα που είχε νοικιάσει ο Πρεστιπίνο και σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές εγκατέλειψε επειδή πανικοβλήθηκε.

Στο χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα όχημα που είχε νοικιάσει ο Πρεστιπίνο και σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές εγκατέλειψε επειδή πανικοβλήθηκε.
Οι αστυνομικοί πρώτα αναζήτησαν την άτυχη Εσμεράλντα στο σπίτι του γείτονά της, όπου σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες, το μοντέλο κρατούνταν παρά τη θέλησή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror

Μαζί με τον σατανικό γείτονα συνελήφθη και κρατείται και η 31χρονη Λίζα Μορτ, που όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα συμμετείχε στην απαγωγή, στην κράτηση και τελικά στη δολοφονία της 24χρονης Εσμεράλντα Γκονζάλες.

Μαζί με τον σατανικό γείτονα συνελήφθη και κρατείται και η η 31χρονη Λίζα Μορτ, που φέρεται να συμμετείχε στην απαγωγή, στην κράτηση και τελικά στη δολοφονία της 24χρονης
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το άτυχο μοντέλο, με τους περισσότερους από 300 χιλ. φόλοουέρ στο Instagram, κατοικούσε μόλις 150 μέτρα από την οικία του Πρεστιπίνο, ενώ σύμφωνα με τους ιατροδικαστές πριν το θάνατό της που επήλθε από στραγγαλισμό, το θύμα είχε υποστεί ένεση με καθαριστικό πισίνας, προτού μεταφερθεί στην έρημο και ταφεί σε ξύλινη κατασκευή γεμάτη τσιμέντο.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications