Αλλαγή πλεύσης: Ο Edward Snowden τα γυρίζει τώρα στο αν υπάρχουν εξωγήινοι!

Σε όλους που λένε για εξωγήινους στην περιοχής 51, των chemtrailers και τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής: ο Edward Snowden έχει διερευνήσει το δικτύων πληροφοριών των ΗΠΑ και αναφέρει ότι οι «θεωρίες συνωμοσίας» δεν είναι αληθινές.

Ως πρώην υπάλληλος της CIA και υπάλληλος της Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, ο Snowden είχε πρόσβαση σε μερικά από τα μυστικά της χώρας. Και έδωσε απαντήσεις σε μερικές από τις πιο πιεστικές ερωτήσεις της κοινωνίας. Όπως αποδεικνύεται, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν γνωρίζει καμία έξυπνη εξωγήινη ζωή, λέει.

"Από όσο γνωρίζω, οι εξωγήινοι δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή με τη Γη ή τουλάχιστον σε επαφή με την Αμερική", γράφει ο Snowden πρόσφατα στο "Permanent Record".

Επιπλέον,η προσγείωση στο φεγγάρι ηταν πραγματικότητα
"Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι, ο άνθρωπος πήγε πραγματικά στο φεγγάρι, η αλλαγή του κλίματος είναι πραγματική, τα Chemtrails δεν δεν υπάρχουν", προσθέτει.

Ο πρώην υπάλληλος της NSA ξανά είπε για "συνωμοσίες" σε ένα επεισόδιο του podcast της Τετάρτης "The Joe Rogan Experience", λέγοντας ότι "δεν υπάρχουν αποδείξεις" για τους εξωγήινους, τα chemtrails και άλλα τα παρόμοια.

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο πιστεύουν τόσο πολύ σε θεωρίες συνωμοσίας; Αυτή είναι μια ερώτηση που του έγινε . "Όλοι θέλουν να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας επειδή βοηθούν να έχει νόημα η ζωή τους ", είπε στο podcast. «Αυτό μας βοηθά να πιστέψουμε ότι κάποιος έχει τον έλεγχο, ότι κάποιος δίνει τις εντολές.»

Φαίνεται ότι ο Edward Snowden θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ και προσπαθεί να διαψεύσει όλα όσα είπε πριν από χρόνια.

Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν από τον Snowden, η κυβέρνηση γνωρίζει για τα UFO εδώ και πολλά χρονιά και πολλά άλλα. Ο Edward Snowden ηταν ο υπεύθυνος για τη διαρροή των εγγράφων επιτήρησης της NSA. Τότε έλεγε τα εξής: «Τα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα UFO και την επίσημη ιστορία τα UFO καθοδηγούνται σίγουρα από μια νοημοσύνη πέρα ​​από τη δική μας ».

Ο Edward Snowden ανέφερε τα γεγονότα σύμφωνα με έγγραφα, τα οποία αντέγραψε, η αμερικανική κυβέρνηση έχει από καιρό επίγνωση ότι υπάρχουν UFO και διαχειρίζονται απο πιο προηγμένα είδη από την ανθρωπότητα.Και μαλιστα ότι ένα ειναι στην Γη εκατομμύρια χρονιά .

Προφανώς προσπαθεί να αρνηθεί όλα όσα είχε πει στο παρελθόν για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά και στο παρελθόν του,κοινός πουλήθηκε στο καθεστώς και αυτα που λέει ειναι τα κλασικά που λένε πράκτορες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και στην Ελλάδα ,άρα τον έβαλαν να τα πει copy paste, και σίγουρα αυτα που είπε τα έβαλαν διάφορες έγκυρες πήγες τους . Είναι ακριβώς ίδια τακτική με διάφορους Νεοέλληνες που βάζουν προπαγανδες τους δήθεν ως πατριώτες,ενώ ειναι πουλημένοι δυο εξ αυτών που όχλος θεωρεί για πατριωτικές ειναι παρέα στην πρώτη θέση με τις δίκες τους, άλλο βάρος έχει να τα λέει μια καθεστωτική σελίδα τους και άλλο φαινομενικά πατριωτικές σελίδες με ελληνικές σημαίες.

AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Σου λέει τόσα χρόνια στην εξορία να τραβαω τα πάνδεινα..
-κ για ποιους...???
-κ γιατί...???
Για τους ηλίθιους που δεν περνούν χαμπάρι...
Αν ο όχλος θέλει να κοιμάται...ας τους να κοιμούνται...
Πρέπει καμία φορά να μην σκεφτόμαστε μόνο από την δικιά μας οπτική γωνία αλλά να μπούμε κ στο σκεπτικού του άλλου...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications