Ο αστροναύτης του Apollo 15 ο Al Worden λέει ότι οι άνθρωποι είναι απόγονοι αρχαίων εξωγήινων!

Ο Al Worden, πρώην αστροναύτης έδωσε μια συνέντευξη για να περιγράψει την άποψή του για την ανθρώπινη ιστορία. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι προέρχονται από εξωγήινη φυλή που σχετίζεται με τους αρχαίους Σουμέριους.

Αστροναύτης και μηχανικός ο οποίος ηταν στο Module Pilot για το Apollo 15 στην σεληνιακή αποστολή το 1971. Ένας από τα 24 άτομα που έχει πάει στη Σελήνη.

Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ τον Ιούνιο του 1955,και μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία στην Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Τέξας Laredo Air Force Base, και στην βάση Tyndall στην Φλόριντα ,υπηρέτησε ως πιλότος και και ως αξιωματικός από το 1957 έως το 1961 με την 95η μοίρα αναχαιτιστών στην Αεροπορική Βάση Andrews στο Maryland .

Πριν μπει στο διαστημικό κέντρο Johnson , ο Worden υπηρέτησε ως εκπαιδευτής στην Σχολή Πιλοτικών Αεροδιαστημικών Ερευνών από την οποία αποφοίτησε τον Σεπτέμβριο του 1965.

Ο Worden ήταν ένας από τους 19 αστροναύτες που επέλεξε η NASA τον Απρίλιο του 1966 ως μέλος του πληρώματος υποστήριξης αστροναυτών για την πτήση Apollo 9 και ως εφεδρική μονάδα εντολών για την πτήση Apollo 12.

Επιπλέον, έχει καταχωριστεί στο Βιβλίο Γκίνες ως το "πιο απομονωμένο ανθρώπινο ον" . Όταν ήταν 2235 μίλια μακριά από οποιοδήποτε άνθρωπο στο διάστημα. Ο Worden δήλωσε ότι απολάμβανε τις «τρεις υπέροχες μέρες του σε ένα διαστημόπλοιο μόνος του», συμπεριλαμβανομένης της μη επικοινωνίας με τη Γη ενώ ήταν σε τροχιά στην Σελήνη, επειδή ήταν συνηθισμένος να είναι μόνος ως πιλότος...

Και τέλος έλαβε το διακεκριμένο μετάλλιο υπηρεσίας της NASA το 1971. Για μην να νομιζουν κάποιοι ότι ειναι κάποιος τυχαίος που λέει "θεωρίες συνωμοσίας"! ενώ ότι οι άνθρωποι ειναι απο μαϊμούδες ειναι φυσιολογικό και δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση(!), άσε που τα ίδια λένε αρχαία κείμενα, δεν λέμε περισσότερα για ευνοήτους λογούς .AETOS NEWS

Παρακολουθήστε αυτήν την εκπληκτική συνέντευξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications