Σημάδια που προειδοποιούν για τον επικείμενο θάνατο

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν πότε θα πεθάνουν - ίσως αύριο, ίσως 20 χρόνια η σε 40, ίσως σε ένα ατύχημα την επόμενη εβδομάδα, ή λόγο γήρατος. Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι έχουν περίεργα σημάδια η βλέπουν υπερφυσικά όντα που προβλέπουν το θάνατο τους ή το θάνατο των αγαπημένων τους.

Χέρι στον τοίχο
Το 1934, ο συγγραφέας Elliot O'Donnell κατέγραψε μια περίεργη ιστορία που συνέβη σε μια οικογένεια από τη Σκωτία. Ένα πρωί, μια γυναίκα πήγε στην κρεβατοκάμαρά της για λίγο, και όταν έφυγε, άκουσε έναν ήχο, σαν να έπεσε κάτι. Άρχισε να ψάχνει τι έπεσε και είδε ένα κηροπήγιο που βρισκόταν στο πάτωμα, το οποίο προηγουμένως ηταν σε ένα συρτάρι. Και όταν κοίταξε στο έπιπλο οπού βρισκόταν, είδε ένα χέρι να βγαίνει από αυτό στον τοίχο!

Ήταν ένα ανθρώπινο χέρι. Τα δάχτυλα ήταν μακριά και λεπτά με νύχια, τα οποία έμοιαζαν με θηλυκά. Η γυναικά έμεινε άφωνη να κοιτάζει με τρόμο το χέρι και λίγο αργότερα εξαφανίστηκε. Η γυναίκα αμέσως συνειδητοποίησε ότι αυτό το δυσοίωνο σημάδι συνδέεται με την άρρωστη μητέρα της. Στην οικογένειά της για αρκετές γενιές μίλησαν για ένα παρόμοιο χέρι φάντασμα που βγαίνει από τον τοίχο πριν πεθάνει κάποιος. Η μητέρα της γυναίκας σύντομα έγινε καλά αλλά ο ξάδερφος της πέθανε με αιφνίδιο θάνατο.

Η οικογενειακή κατάρα
Το 1538 ο νεαρός Ewan McClain ήταν γιος ενός πλούσιου στο Lockbuy στο νησί Mull στη Σκωτία. Ο Ewan ήταν άπληστος και ζηλιάρης και ανυπομονούσε να πεθάνει ο πατέρας του για να γίνει ο ιδιοκτήτης της περιουσίας. Κάποια στιγμή, ξέσπασε μια αψιμαχία μεταξύ τους, η οποία μετατράπηκε σε ξιφομαχία. Και κατά τη διάρκεια αυτής ο πατέρας έκοψε το κεφάλι του νεαρού Ewan με το σπαθί του.

Εκείνη τη στιγμή, ο Ewan βρισκόταν σε άλογο άλλα συνέβη κάτι το ανεξήγητο που προκάλεσε φρίκη σε όσους παρακολουθούσαν , δεν πέθανε μετά τον αποκεφαλισμό, αλλά συνέχιζε να προσπαθεί να κτυπήσει τον πάτερα του με το σπαθί σαν να μην συνέβαινε τίποτα! Μόνο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το αποκεφαλισμένο σώμα του Yuen σταμάτησε τελικά την μάχη και άπλα έπεσε από στη σέλα.

Όλοι ήταν πεπεισμένοι ότι ο ίδιος ο Διάβολος μπήκε στο σώμα του νεαρού. Από τότε, το ακέφαλο φάντασμα με το άλογο έχει γίνει συχνός επισκέπτης στα τοπικά μέρη και το έχουν δει πάνω από 3-5 φόρες. Και σχεδόν όλοι όσοι τον είδαν σύντομα πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο.

Μάγισσα Hribin (εικόνα)
Στην Ουαλία λένε ιστορίες για τη μάγισσα Gwrach at Rhibyn, ένα άσχημο φτερωτό πλάσμα που βγαίνει το βράδυ και αν πάει κοντά σε κάποιο σπίτι, τότε κάποιος θα πεθάνει σύντομα σε αυτό το σπίτι. Φοβόντουσαν την επίσκεψη αυτής της μάγισσας, αυτή η ιστορία με την πάροδο του χρόνου μετατράπηκε σε παραμύθι. Αλλά το παραμύθι έγινε πραγματικότητα .

Στις 14 Νοεμβρίου του 1878, ένας αγρότης κοιμήθηκε σε ένα φίλο του που είχε ταβέρνα, άλλα ξύπνησε τα μεσάνυχτα από τρομακτικές κραυγές να έρχονται από έξω από το σπίτι. Φοβισμένος, αλλά γεμάτος περιέργεια, ο αγρότης έτρεξε στο παράθυρο και το άνοιξε, και παρατήρησε πώς μια μεγάλη φιγούρα με φτερά πετούσε γύρο από το σπίτι. Αμέσως κατάλαβε οτι ηταν η Gwrach at Rhibyn, βλέποντας τα κόκκινα μαλλιά και μάτια, το λευκό δέρμα και τα αιχμηρά δόντια στο χαμογελαστό στόμα της, φορούσε μαύρα ρούχα, αλλά ηταν χωρίς πόδια. Έχοντας πετάξει γύρο από το σπίτι για λίγο η μάγισσα έβγαλε δυνατές κραυγές ξανά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Και σύντομα πέθανε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Τα πουλιά είναι κακοί οιωνοί.
Πουλιά όπως τα κοράκια και οι κουκουβάγιες(το έλεγαν παλιά και οι γιαγιάδες), συχνά έχουν κατηγορηθεί ως προάγγελοι του θανάτου. Επειδή μπορούν πολύ εύκολα να μετακινηθούν ανάμεσα στη Γη και στον ουρανό πιστεύουν ότι μπορούν να συνδέσουν τον παρόν με παράλληλους κόσμους.Και ένας μεγάλος αριθμός προκαταλήψεων συνδέεται με τα πτηνά και το θάνατο. Όταν ένα πουλί πετάξει μέσα σε ένα σπίτι από μια πόρτα ή ένα παράθυρο, και σταθεί σε μια καρέκλα, πολλοί το θεωρούν σημάδι θανάτου. Ομοίως όταν κάθεται στο παράθυρο ένα πουλί και κοιτάει μέσα στο σπίτι, ή αν χτυπάει με το ράμφος του στο τζάμι, είναι ένα δυσοίωνο σημάδι. Το να δεις μια κουκουβάγια τη μέρα, ή αν ακούσεις τον ήχο της τότε υπάρχει πιθανότητα θανάτου.

Λευκά πουλιά
Το 1641, δημοσιεύθηκε στο Λονδίνο ένα φυλλάδιο που περιέγραφε τα λευκά πουλιά, τα οποία έγιναν οι πρόδρομοι των θανάτων παιδιών της οικογένειας Oxenham. Ο James Oxenham είχε σχεδόν δώδεκα παιδιά και πέντε από αυτά πεθάναν . Οι "επιστήμονες" έχοντας μια απίστευτη δυσπιστία για όλα αυτά, προσπάθησαν να μελετήσουν αυτή την ιστορία και διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτη από ανακρίβειες και ορισμένες από τις λεπτομέρειες δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα. Έτσι, το φυλλάδιο αποδόθηκε σε μυθοπλασία.

Αλλά το 1743, εκατό χρόνια μετά από αυτό το "ψεύτικο" μικρό βιβλίο, ένας απόγονος αυτής της οικογένειας, ο William Oksenheim,ηταν σε μια παμπ με τους φίλους του, οπού του είπαν αυτό το μύθο για τα λευκά πουλιά. Ο William Oksenheim, γελοιοποίησε αυτές τις δεισιδαιμονίες και φώναξε δυνατά ότι κανένα λευκό πουλί δεν θα προκαλούσε το θάνατό του. Στη συνέχεια, ένα λευκό πουλί εμφανίστηκε στο παράθυρο του. Και δύο ημέρες αργότερα, ο William πέθανε από κάποια παράξενη ασθένεια.

Η επίσκεψη του ίδιου του Θανάτου
Ήταν μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα το 1974 και ο Δρ. Julian Kirchik απολάμβανε την χαλάρωση σε μια ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα στο σπίτι του. Ξαφνικά, κάτι εμφανίστηκε στους θάμνους γύρω από το ξενοδοχείο και ο γιατρός σηκώθηκε για να δει τι ήταν, νόμιζε ότι θα ηταν ένα ζώο ή ένα πουλί. Και πάγωσε όταν είδε ένα σκελετό να βγαίνει από τους θάμνους με μαύρα ρούχα με κουκούλα. Υπήρχε κρανίο αντί του κεφαλιού και μαύρες τρύπες αντί των ματιών. Τα οστά ηταν σαν να είχαν πολύ λεπτό δέρμα, αλλά τα δόντια του κρανίου ήταν ανοιχτά σαν να χαμογελούσε κοιτάζοντας τον Γιατρό. Στη συνέχεια ο σκελετός σήκωσε το δάχτυλο προς αυτόν, ο ίδιος πάγωσε από τρόμο. Μετά από αυτό εξαφανίστηκε, και λίγες μέρες αργότερα ο Δρ. Julian Kirchik διαγνώστηκε με καρκίνο και πέθανε.
AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications