Πιλότος που τον»απήγαγαν» εξωγήινοι του έδωσαν ένα μήνυμα για την Γη και τους ανθρώπους, όπως ισχυρίζεται

Ένα βίντεο στο YouTube δημιούργησε μεγάλη διαμάχη, διχάζοντας πολλούς από όσους το είδαν, σχετικά με αυτό που παρουσιάζει, καθώς δείχνει πως ένας νεαρός πιλότος υποτίθεται ότι έχει απαχθεί από εξωγήινους, οι οποίοι του αποκαλύπτουν ένα σημαντικό μυστικό.

Αυτό το περίεργο γεγονός συνέβη στις 21 Ιουνίου 1976, όταν ο πιλότος Ραφαέλ Πατσέκο Πέρεζ, φοιτητής πτήσεων στην πόλη του Μεξικού, έκανε την πρακτική του, περίπου στις 08:00.

Προς έκπληξη όλων, εκείνη την ημέρα το αεροπλάνο και ο πιλότος του «χάθηκαν» για σχεδόν μια ώρα. Αυτό κινητοποίησε τόσο τους συσπουδαστές του όσο και τον εκπαιδευτή του, οι οποίοι ξεκίνησαν μία έρευνα. Λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τον νεαρό άνδρα σε μία βάση στο Ακαπούλκο.

Αυτό εξέπληξε άπαντες, αφού για τον μελλοντικό αεροπόρο ήταν η πρώτη του φορά στο Texcoco ενώ το αεροπλάνο που πετούσε είχε ταχύτητα μεταξύ 70, 80 και 120 κόμβων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έφτανε τόσο γρήγορα στο αεροδρόμιο όπου βρέθηκε.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο περίεργο. Εκείνο που φαίνεται συναρπαστικό, όπως δείχνει να αποδεικνύεται είναι ότι ώρες μετά από αυτό το απίστευτο γεγονός, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας του αερολιμένα άκουσε τη συζήτηση μεταξύ του πύργου ελέγχου και του πιλότου.

«Μιλάει επειδή έχει εντολή να το κάνει. δηλαδή, αυτή είναι η φωνή του, μιλάει, αλλά όχι από τη δική του ελεύθερη βούληση. Τον χρησιμοποιούν ως μικρόφωνο»

Αλλά αυτό δεν ήταν όλο, καθώς σύμφωνα με ισχυρισμούς, αυτές οι οντότητες που «απήγαγαν’ τον πιλότο και τον μετέφεραν πολύ γρήγορα αλλού, είχαν και ένα μεγάλο μήνυμα για τους κατοίκους του πλανήτη μας.

«Είμαστε φυσικά ίσοι με εσάς. Όλες οι φυλές του σύμπαντος είναι φυσικά ίσες. Δεν είστε μόνοι».
Τα πράγματα είναι πολύ περίεργα, όπως αντιλαμβάνεστε και αυτός είναι ένας λόγος που το όλο περιστατικό διχάζει όσους είδαν το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για το μπορεί να σημαίνει ή να συνέβη…

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications