Υπουργείο Παιδείας και προβατοποίησης  - 28η Οκτωβρίου: Στους άριστους ξανά η σημαία

Mια γνωστή πάντως ενώ δεν καταλάβαινε τίποτα και εχει μειωμένη αντίληψη ηταν αριστούχα, και λόγο ότι η συμπεριφορά της ειναι μη Ευρωπαϊκού γένους, της έκαναν μερικά τεστ ψυχό-πνευματικής φύσεως, αλλα δεν απέδωσαν καρπούς λόγο ότι ειναι demi ούτε καλή ούτε κάκια οι μοχθηροί εκδηλώνονται,αν και έχει μογγολική ομάδα αίματος, αν κάνεις το ίδιο τεστ σε ελληνόφωνους εμφανές μη Ευρωπαϊκού γένους εκδηλώνουν την δαιμονική φύση τους και συνήθως ειναι με αριστερές τάσεις.

Μια άλλη κατηγορία ελληνόφωνων άπλα υιοθετούν ότι τους μάθουν οι πρώτοι ως δεδομένο, και έχουν "λογική" μηχανική εκτός ότι ειναι δογματικοί, όσα πτυχία και να δόσεις σε αυτούς άπλα θα κάνουν ότι τους μάθεις, κάτι τέτοιοι ελληνόφωνοι επίσης νομιζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων ενώ η ίδια η "λογική τους" δεν έχει καμιά σχέση με Ευρωπαϊκό γένος το original, κοινός πρόβατα, πάλι καλα που ειναι "καθαρό το ελληνικό DNA"! άντε πες τώρα σε αυτά ζωντανά ότι το Έλληνας ειναι τίτλος και οχι γένος, αφού ειναι ανίκανοι να σκεφτούν βάση στοιχειώδους λογικής, θα τους βρείτε σε "έγκυρες πήγες" των πρώτων όλους αυτούς που μονο που μπαίνεις πέφτει νοημοσύνη σου 50% φόρες κάτω αν έχεις βεβαία, συνεπώς το λες τα αυτονόητα σε ολους αυτούς ειναι σαν μιλάς σε πρόβατα ανεξάρτητα ποσά πτυχία έχουν ,και ούτε να συζητήσεις δεν μπορείς αφού παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους έχουν μάθει οι "δαίμονες" (έτσι ξέρετε το κακό), να γιατι πάει ο κόσμος από το κακό στο χειρότερο .

Διευκρινιστική εγκύκλιο έστειλε το υπουργείο Παιδείας σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία της χώρας, καλώντας τους διευθυντές να μην προβούν σε επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση, καθώς πρόκειται να αλλάξει η σχετική ρύθμιση και οι σημαιοφόροι να ορίζονται με βάση την επίδοση στα μαθήματα.

Η εγκύκλιος στάλθηκε τώρα, καθώς τις επόμενες μέρες επρόκειτο να γίνει η κλήρωση για τους σημαιοφόρους οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αλλάξει τα κριτήρια για τους σημαιοφόρους και η σχετική ρύθμιση θα ενταχθεί άμεσα σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή μαζί με άλλες που αφορούν σε άλλα εκπαιδευτικά θέματα.

Παλαιότερα τη σημαία στις παρελάσεις την κρατούσαν οι αριστούχοι μαθητές. Το 2017, όμως, ο τότε υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, άλλαξε τον τρόπο επιλογής σημαιοφόρων και παραστατών στα δημοτικά σχολεία, καθιερώνοντας τη διεξαγωγή κλήρωσης.

Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας από την πρώτη στιγμή είχε προκαλέσει οξύτατες αντιδράσεις. Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί έκαναν λόγο για καίριο πλήγμα στην έννοια της αριστείας και σειρά αλλαγών που στοχεύουν στην εξίσωση των μαθητών προς τα κάτω.

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια επί του θέματος, είχε δηλώσει «όλοι έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, όπως και υποχρέωση να την υπερασπίζονται. Δεν είναι δυνατόν ένας μικρός αλλά υπαρκτός αριθμός οικογενειών να διαγκωνίζονται μεταξύ τους και να πιέζουν τους εκπαιδευτικούς να δώσουν βαθμούς για να γίνει το παιδί τους σημαιοφόρος. Εμείς προτείνουμε να γίνεται κλήρωση και να αναδεικνύεται ο σημαιοφόρος. Κλήρωση ανάμεσα σε ίσους ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Πολιτεία».

Μπλα μπλα μπλα...... υποχρεώσεις τους απέναντι στην Πολιτεία!σας θεωρούν και ιδιοκτησία τους που έχετε υποχρεώσεις και ειστε υποχρεωμένοι να σας κάνουν μαρξιστική πλύση εγκεφάλου στα σχολεία, ούτε ο Ραμσής στους δούλους του δεν τα έκανε αυτά...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications