Γκλέτσος εξηγεί πως σώθηκε από το τροχαίο με το αγριογούρουνο: «Το αμάξι τούμπαρε 5 φορές» (βίντεο)

Το πώς σώθηκε από θάνατο μετά την σφοδρή σύγκρουση με το αγριογούρουνο, εξήγησε στους δημοσιογράφους ο Απόστολος Γκλέτσος.

Το τροχαίο έγινε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και τούμπαρε 5 φορές!

Προηγούμενη ενημέρωση: Τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.«Άγιο» είχε ο Απόστολος Γκλέτσος καθώς βγήκε σώος και αβλαβής από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με αγριογούρουνο την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του το αγριογούρουνο.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications