Ο Ιησουϊτης Μακρόν λέει non και στα Βαλκάνια πέφτει μια κυβέρνηση

Μακεδονικό κρασί» είναι ο τίτλος του άρθρου στη Frankfurter Allgemeine Zeitung, το οποίο αναφέρεται στη Βόρεια Μακεδονία και στις πρόωρες εκλογές στις 12 Απριλίου. Το άρθρο σημειώνει: «Ο Μακρόν λέει non και στα Βαλκάνια πέφτει μια κυβέρνηση. Εάν η Ευρώπη αναζητά αποδείξεις για το εάν έχει πολιτική επιρροή στον κόσμο, μπορεί να τις βρει στα Σκόπια. Μετά την άρνηση του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα, να ξεκινήσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Μακεδονία, διήρκησε μόνο 48 ώρες μέχρι η κυβέρνηση να δηλώσει το τέλος της».

Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρεται στις προσπάθειες που κατέβαλε ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ώστε να συναφθεί η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία θα άνοιγε τον δρόμο για μια ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, και επισημαίνει πως «εάν τη διακυβέρνηση αναλάβει το (εθνικιστικό) VMRO τότε αυτό θα ήταν εγγύηση για τη χειροτέρευση των σχέσεων με την Ελλάδα.

Και αυτό γιατί μπορεί να υπεγράφη η Συμφωνία των Πρεσπών τον Ιούνιο του 2018, ωστόσο δεν εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία της. Ήταν μια έξυπνη στρατηγικά κίνηση του τότε υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, του πιο σημαντικού αρχιτέκτονα της συμφωνίας, η επίλυση ορισμένων σημείων τριβής που θα έθεταν σε κίνδυνο τη συμφωνία να μετατεθούν για το μέλλον… όπως για παράδειγμα ποιος έχει το δικαίωμα να πουλάει μακεδονικό κρασί… Εάν όμως αναλάβει το VRMO δεν αναμένεται να βρεθούν λύσεις σε λεπτομέρειες και σε μια συμφωνία που ούτως ή άλλως δεν ήθελε».

Στην χώρα της ηλιθιότητας διάφοροι ουγκανοι που παριστάνουν και τους σούπερ Έλληνες διαδίδουν πως: Εμμανουέλ Μακρόν: Είμαι κι εγώ Έλληνας Μακεδόνας με μακρινή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη:

Kαι γραφει μια στο facebook τιμή του αν ειναι έτσι που ειναι Έλληνας!ακόμα και έτσι Έλληνας από Θεσσαλονίκη από την δεύτερη Μέκκα τους? έχετε παρατηρήσει ότι επικροτούν όσους δηλώνουν Έλληνες λες και ειναι συγγενείς τους στο ελλαδιαστάν? οπού έχει τίτλους "Έλληνας επιστήμονας"γίνεται χαμός απο like! η ηλίθια λογική του όχλου μας ξεπερνάει, δεν καταλαβαινουν καν ότι αυτούς που αξίζουν δεν τους προωθούν πουθενά αντίθετα τους συκοφαντούν ,και ο καθένας δηλώνει Έλληνας και νομίζουν ότι το Έλληνας ειναι γένος ενώ ειναι τίτλος, εκτός οτι θεωρούν μεγα επιστήμονες και καλλιτέχνες οποίους τους πασάρουν ως τέτοιους, υπάρχει και μια ομάδα facebook που οι συμμορίτες βάζουν συνεχώς κομμουνιστές και δικούς τους ως μεγα καλλιτέχνες και "ανθρώπους του πνεύματος" και μεγα ευεργέτες, και τα ζωντανά στην συνεχεία τα διαδίδουν!! συνεπώς το πρόβλημα στην Ελλάδα ειναι οι ιδιοι οι ελληνόφωνοι που λειτουργούν είτε ως προβατα είτε ως λύκοι .

Δεν γίνεται λογικοί άνθρωποι να προσκυνούν άτομα τα οποία δεν έχουν κάνει τίποτα μονο και μονο γιατί τους παρουσιάζουν ως μεγα φωστήρες! πόσο δε δογματικούς κομμουνιστές που ειναι σαν τους τζιχαντιστές και ίδιας ράτσας με κανένα εφευρέτη/επιστήμονα ιστορικά,οποιος έχει αμφιβολίες ας πιάσει ενα δογματικό μαυριδερό αγρίμι από δαύτους (γνήσιο απόγονο της Θεάς Αθηνάς! άλλο που ειναι ίδια ράτσα με τους άραβες), να του πάρει δείγμα DNA και να το στείλει για ανάλυση σε ανεξάρτητο εργαστήριο να κάνει σύγκριση με DNA "μετανάστη" θα βγάλει οτι ειναι το ίδιο DNA, Έλληνες και αυτοί με ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ! ακόμα και από το χαρακτήρα ξεχωρίζουν! έτσι τους είπαν πανεπιστήμια και δήθεν γενετιστές ότι όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαίων με καθαρό Ελληνικό DNA! σαν λες ένας Αθηναίος εχει καθαρό αθηναίικο DNA! γελάνε και οι πέτρες . Υπό αυτές τις συνθήκες και ξέροντας ότι ο όχλος έχει αυτη την ηλίθια δουλική λογική όπως φαίνεται και από τι σελίδες διαβάζει στην Ελλάδα, (φυσικά δεν έχει ιδέα σε ποιους ανήκουν), γίνεται κατανοητό ότι το παιδομάζωμα και οι σφαγές το 40 στην Ελλάδα γνησίου ευρωπαϊκού γένους δηλαδή τους έξυπνους, τακτική κομμουνιστών σε πολλές χώρες, δήθεν ως ιδεολογικούς αντιπάλους και φασίστες απέδωσαν καρπούς, έμειναν πολύ περισσότεροι οι δογματικοί ελληνόφωνοι που ελέγχονται εύκολα και παρασύρουν τους πάντες, η ίδια η "λογική" που έχουν και πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα ειναι μη Καυκάσιου Γένους! έγινε και προσωπική ερευνά και Επιβεβαιώθηκε.

Όσο άφορα τον Μακρόν μονοί τους το γράφουν στην wikipedia τους: «Σπούδασε στο Λύκειο των Ιησουϊτών της Αμιένης προτού οι γονείς του τον στείλουν στο Λύκειο Χένρυ IV στο Παρίσι, όπου ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τις προπτυχιακές σπουδές. Οι γονείς του τον έστειλαν στο Παρίσι εξαιτίας του δεσμού που είχε συνάψει στο Λύκειο των Ιησουϊτών με την Μπριζίτ Οζιέρ, μια παντρεμένη καθηγήτρια με τρία παιδιά, η οποία αργότερα έγινε γυναίκα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications