Μπογδάνος: Αυτές είναι οι δύο Συριζαίες που έκαναν τις καταγγελίες για το Joker

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε ότι οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τις καταγγελίες για τους ανήλικους στο «Joker» συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, και έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ισχυρίστηκε ότι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού που συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογράφους που προέβαλαν την ταινία «Joker» και την παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο κ. Μπογδάνος είπε τα ονόματα των δύο υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού που όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, κατήγγειλαν την παρουσία ανηλίκων σε προβολές του «Joker». Είπε ότι η μία υπάλληλος είχε διατελέσει γραμματέας του υπουργείου επί ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η άλλη είναι νύφη ενός πρώην υφυπουργού Πολιτισμού.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για όλες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.
«Ο “Joker” είναι η πρώτη ταινία τα τελευταία 6 χρόνια που προβλημάτισε τις δύο κυρίες; Πέντε χρόνια στην εξουσία δεν ασχολούνταν με καμία ταινία και με το που βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Ποια είναι τα κίνητρά τους;» διερωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha.

Αναφερθείς στον σάλο που ακολούθησε για την έφοδο αστυνομικών σε προβολές του «Joker» και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις στα social media, ο κ. Μπογδάνος είπε ότι γίνεται «σπέκουλα» με ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα και τάχθηκε υπέρ νομοθεσίας που θα απαγόρευε τα ψεύτικα προφίλ από τη στιγμή που διαπράττει κάποιο αδίκημα, παρατηρώντας ότι συκοφάντηση και εξύβριση είναι αδικήματα.

Πρόσθεσε ότι ενώ υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα, εδώ και δύο μέρες «ασχολούμαστε όλο το έθνος» με τον Τζόκερ και «το κράτος της Δεξιάς» και τελικά «αποδεικνύεται ότι δύο Συριζαίες, κατά πάσα πιθανότατα, είναι αυτές που πήγαν και έκαναν τις καταγγελίες». Ο κ. Μπογδάνος τόνισε ότι θα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες.

«Οι καταγγελίες έγιναν από δύο Συριζαίες του υπουργείου Πολιτισμού»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπογδάνος επανέλαβε τους ισχυρισμούς μιλώντας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε για άλλη μια φορά τα ονόματα των δύο γυναικών, υπαλλήλων του υπ. Πολιτισμού που όπως ισχυρίστηκε βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες για το «Joker» και συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δύο μέρες τώρα πιπιλάμε μια καραμέλα του “Κράτους της δεξιάς” και της “ανάστασης” του πνεύματος του ’50, του ’60, της Γυάρου, της Μακρονήσου […] και του Νόμου 4000 και μας την έχουν πέσει όλα τα ανώνυμα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που βρίζουν μανάδες και πατεράδες», είπε ο κ. Μπογδάνος.

«Γιατί;» διερωτήθηκε. «Γιατί έγινε μια καταγγελία! Από ποιον έγινε η καταγγελία; Από δύο Συριζαίες του υπουργείου Πολιτισμού», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τα ονόματα των δύο υπαλλήλων. Ο Μπογδάνος ανήρτησε τα ονόματα και στο Twitter Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσιοποίησε στο Twitter τα ονόματα των δύο γυναικών που σύμφωνα με τον ίδιο, έκαναν τις καταγγελίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications