Σκέψη-μήνυμα από την άλλη «όχθη» και η μνήμη μετά τον υλικό θάνατο παραμένει!

Μήνυμα από την άλλη «όχθη» Με τον ίδιο τρόπο έκανες εφευρέσεις ο Tesla ίδιο γένος ήμαστε εξάλλου, για αυτό μας έχουν μανία τα "ερπετά" ενώ κάτι νεοέλληνες δεν τους ενοχλούν πάρα το γεγονός ότι ειναι γεμάτες με ελληνικές σημαίες οι σελίδες τους στο facebook:
Τελικά πολλοι στην Ελλάδα δεν πολεμούσαν λάθος εχθρό, αλλα γιατί ειναι έτσι η ράτσα τους λειτουργούν εντελώς μηχανικά παντού, ειναι οι ιδιοι που παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους μάθεις ως δεδομένα ακόμα και αν στερούνται λογικής ,όσα πτυχία και να τους δόσεις πάντα θα τα κάνουν τυποποιημένα όπως τους μάθουν,αν ηταν αυτές οι ράτσες μονο στην Γη ακόμα σε σπηλιές θα ηταν, μερικοί εξ αυτών βάζουν ελληνικές σημαίες νομίζοντας ότι ειναι απόγονοι αρχαιων εντελώς δογματικά και φυσικά ειναι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα .

To όσο πας πιο πίσω οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί έχει βάση και εξήγηση,τι σχέση έχει το μικρο σπίτι στο λιβάδι της αθωότητας με όλες αυτές τις ηλιθιότητες που βλέπετε σήμερα? καμιά!

Νεοέλληνας: τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές ερπετά και αηδίες?? ουγκ! από νεοελληνες που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα δεν περιμένεις να καταλάβουν καν τι εννοείς με τα "ερπετά", γιαυτό εξαφάνισαν από το 2013 έως σημερα όλα τα blog ιστοσελίδες με μεταφυσικά και χλευάζουν ότι θέματα έχουν να κανουν με εξωγήινους, η λογική λεει οτι για να χλευάζουν σημαίνει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν πράγματι, αλλα πολλοι Νεοέλληνες δεν λειτουργούν βάση λογικής .Και μάζεψαν τον όχλο σε έγκυρες δίκες τους πήγες, και διάφορων νεοελλήνων που δεν έχουν εκ φύσεως σχέση με τέτοια θέματα αφού ειναι Νεοέλληνες να πάτε στα εξής να σαν πουν τι εννοούμε με τα "ερπετά" όπως και τους υποστηρίζουν: pentostalagma makeleio epilekta enoplos ! δεν θα μας κυνηγούν εμας τα ερπετά με τα ορκ τους(που ειναι θεωρίες συνωμοσίας) για Νεοέλληνες που ούτε καν σε υποστηρίζουν,να μας συκοφαντούν και να δίνουν εντολές σε facebook google ώστε να μας εξαφανίζουν σχεδόν..

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι ουγκανοι Νεοέλληνες στο ίντερνετ που παριστάνουν τους πατριώτες και τους γνήσιους απόγονους αρχαίων με ελληνικές σημαίες όταν δεν έχουν καμιά σχέση με θέματα μεταφυσικού ειναι μη πνευματικά άτομα και δεν ερευνούν τα πάντα? καμιά!

Μέχρι στιγμής αν κρίνεις από το επίπεδο νοημοσύνης και τι σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα καλά πάμε, μια γνωστή πάντως ενώ δεν καταλάβαινε τίποτα ηταν αριστούχα(!), και λόγο ότι η συμπεριφορά της ειναι μη Ευρωπαϊκού γένους, της έκανα μερικά τεστ ψυχό-πνευματικής φύσεως, αλλα δεν απέδωσαν καρπούς λόγο ότι ειναι demi ούτε καλή ούτε κάκια αν και έχει μογγολική ομάδα αίματος, αν κάνεις το ίδιο τεστ σε συμμορίτες θα εκδηλώσουν την αληθινή φύσης τους!

Μετά από τόσα χρονιά λύθηκε το μυστήριο: γιατί δεν ταιριάζω με πολλούς Νεοέλληνες οι οποίοι ειναι βάρβαροι στο χαρακτήρα και στην συμπεριφορά τους, υποκριτές ύπουλοι κτλ κτλ άλλα και γιατί πρέπει να σπουδάσουν για να μάθουν να κάνουν κάτι, δεν μπορουν να καταλάβουν πως δουλεύουν ακόμα και άπλα πράγματα.

Ανάκληση μνήμης από παλιά τραγούδια που φαινομενικά έχεις ξεχάσει:
Πρώτο τραγούδι σε μεταφέρει πίσω στο χρόνο όταν ήμουν κάπου στα 14-15 χρόνων,και με θεωρούσαν και χαζό διότι από μικρο ήμουν διαφορετικός από τα άλλα τα αγρίμια της ηλικίας μου και ήσυχος, μέχρι που επισκεύαζα ηλεκτρονικά, τοτε είπαν δεν ειναι χαζό αλλα διαφορετικό από τα άλλα , και με έβγαζε έξοδο μια κατα πολύ μεγαλύτερη ξαδέλφη τα Σάββατα σε ντισκοτέκ και μπαρ που δεν υπάρχουν πια διότι ο κόσμος πάει πίσω και οχι μπροστά εδώ και αρκετά χρονιά, και μετά κοιμόμουν σπίτι της και με γυρνούσε την Κυριακή το απόγευμα πίσω παιδικά χρονιά:

Άλλες μνήμες ειναι να έχεις κασετόφωνο και περιμένεις να αρχίσει καθε απόγευμα μια εκπομπή που έβαζε τέτοια τραγούδια και να κατέθεσε με τις ώρες να ακούς αλλα και γράφεις σε κασέτες, παρακαλώντας να μην μιλήσει ο χλεμπονιάρης πάνω στο τραγούδι και δεν προλάβεις πατήσεις pause Record :

Μέχρι και τα τραγούδια εκφύλισαν και την μουσική! όχι μονο την ζωή στο πλανήτη Γη!

Όταν πεθάνεις θα γίνει ανάκληση όλης της ζωής σου, ειναι αυτό που λένε αυτοι που ειχαν επιθανάτιες εμπειρίες ότι είδαν όλη την ζωή τους να περνάει από τα μάτια τους ..Πολλοί θα επιστρέψουν στην Γη καθώς αυτή θα ειναι η κόλαση τους...! Όσοι δεν κατάλαβαν τίποτα από αυτό το post , η το βλέπουν αλλόκοτο πρόβλημα τους αυτοί ειναι Νεοέλληνες και δεν καταλαβαινουν οχι εμείς! να πάνε σε έγκυρες πήγες και διάφορων νεοελλήνων, μην τους χαλάμε το Matrix!

ΥΓ: Γνήσια απογονή αρχαίων και φυλετικά και πνευματικά που βρήκαμε τυχαία σε περίπτερο, δεν ήξερε καν τι γένος ειναι(ποιοι να της το πουν οι Νεοέλληνες? άστο! αυτοί νομίζουν ότι όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαίων), και με μνήμες από αρχαία Ελλάδα προηγούμενης ζωής,(σε Νεοέλληνες δεν τα λέει αυτά μην την πουν τρελή κλασικά), μεγάλη σε ηλικία που δεν έχει παρασυρθεί από Νεοέλληνες δεν έχει καμιά ελληνική σημαία στο προφίλ της, ουπς! μήπως ειναι και αυτή ανθελληνίδα? και γιατί έχει και η ίδια μεταφυσικές τάσεις ενώ οι νεοέλληνες τα χλευάζουν αυτά? πολλοί δούλοι γεννήθηκαν και δούλοι θα πεθάνουν ξανά και ξανά στην Γη, μέχρι να σβήσει ο ήλιος στην κυριολεξία! αν ήξεραν τα ζωντανά ότι θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους στην επομένη ζωή τους δεν θα λειτουργούσαν έτσι, κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν! τσάμπα διαβάζουν τι έλεγαν οι αρχαίοι για να το παίζουν έξυπνοι αφού δεν καταλαβαινουν καν τι εννοούσαν οι αρχαίοι! «τα πάντα ρει».....!

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Αυτό που με προβληματιζει ειναι το γιατί ΕΣΥ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ Η ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ........

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications