Κλοπή αυτοκινήτου: Εφιαλτικές στιγμές για 25χρονη στο Φάληρο – Της άρπαξαν το όχημα

Οι Αρχές αναζητούν κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έγινε, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 25χρονη στο Φάληρο, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με δυο άνδρες που την έβγαλαν από το αυτοκίνητό της και της το έκλεψαν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε σταθμεύσει για λίγη ώρα το ΙΧ της, όταν είδε ξαφνικά τους δύο αγνώστους.

Οι δύο άνδρες την ακινητοποίησαν, την έβγαλαν με τη βία έξω από το αυτοκίνητο, μπήκαν στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού και εξαφανίστηκαν. Η νεαρή κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και περιέγραψε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη, καθώς και τα χαρακτηριστικά του προσώπου των δύο ανδρών.

Οι Αρχές αναζητούν κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έγινε, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Η ανεξέλεγκτη δράση των ληστών έχει γίνει φόβος και τρόμος των πολιτών. Τον Ιούλιο, 40χρονος περιέγραψε στην κάμερα του STAR τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών, οι οποίοι με την απειλή όπλων τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο του και το έκλεψαν. Το περιστατικό έγινε στην οδό Μακρυγιάννη, στο τέρμα της οδού Αχαρνών, στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας.

Ήταν τρεις τα ξημερώματα. Οι τρεις άντρες απείλησαν τον 40χρονο που περίμενε την κοπέλα του στο αυτοκίνητό του. Από διερχόμενο όχημα βγήκε ο συνοδηγός με παρατεταμένο το περίστροφο και μετά από απειλές ζήτησε από τον άντρα να κατέβει από το Ι.Χ.. Στη συνέχεια του τράβηξε τα χρυσαφικά ζητώντας του χρήματα και στη συνέχεια του πήρε το όχημα. Λίγα χιλιόμετρα παρακάτω παράτησαν το πρώτο όχημα που οδηγούσαν, ενώ το αυτοκίνητο του 40χρονου βρέθηκε στον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο.

Δείτε από το 29ο λεπτό:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications