ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 ΟΠΕΚΑ Επίδομα Ενοικίου Νέα ημερομηνία

ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 ΟΠΕΚΑ Επίδομα Ενοικίου Νέα ημερομηνία πληρωμής, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου – Νωρίτερα τα χρήματα

Λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων, στεγαστικής συνδρομής και ομογενών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ στις 24 και 25 Οκτωβρίου:

  • καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου
  • καταβάλλεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.
  • καταβάλλονται οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου
  • τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 θα καταβληθούν για τον μήνα Οκτώβριο.
  • καταβάλλεται το Επίδομα ενοικίου στέγασης μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019

Το ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 συγκεκριμένα αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων του μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου.

Το ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 θα πληρωθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως και κάθε άλλη φορά, η πληρωμή του ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σημειώνεται επίσης, ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications