Ηράκλειο: Τον σκότωσε η εν διαστάσει γυναίκα του - Συγκλονίζει το δράμα της οικογένειας με τα τρία παιδιά!

Ένας 54χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από αιματηρή συμπλοκή, κοντά στο Κέντρο Αστέγων στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Το άγριο έγκλημα που συγκλονίζει την Κρήτη, σημειώθηκε λίγο πριν τις 20.00 χθες το βράδυ (13-10-2019) και ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, είχε τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο χειρουργείο.

Στο σημείο της συμπλοκής, που είναι πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έσπευσαν εκτός από το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, δύναμη της Αστυνομίας που πραγματοποίησε έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει το δράστη της επίθεσης στον 54χρονο.

Το οικογενειακό δράμα πίσω από το έγκλημα

Μια οικογενειακή τραγωδία ξετυλίγεται ενώπιον των αστυνομικών αρχών, μετά τον καυγά ανάμεσα στην 31χρονη και τον εν διαστάσει 59χρονο σύζυγό της, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματά της με μαχαίρι.

Η γυναίκα που σύμφωνα με το cretalive.gr, έχει παραδεχτεί την πράξη της, ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε, σε ένα, ούτως ή άλλως, δυσλειτουργικό οικογενειακό περιβάλλον, με τους γονείς να ταλαιπωρούνται λόγω πολλών προβλημάτων τα τελευταία χρόνια.

Θύματα σε αυτή την υπόθεση και τα τρία παιδιά της οικογένειας, με το μικρότερο περίπου 6 ετών. Τα παιδιά ήδη ζούσαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον και μετά το έγκλημα τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για αυτά που ήρθαν στη ζωή υπό τόσο δυσχερείς συνθήκες…

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα -με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία- θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications