Στην Ελλάδα ακόμα και στο ίντερνετ υποστηρίζουν τους αδίσταχτους

Κάτι τέτοια σχόλια σε "έξυπνους" που παριστάνουν τους πατριώτες ίσως και δούρειοι ίπποι, σε κάνουν να χάνεις πάσα ιδέα για το επίπεδο νοημοσύνης στην Ελλάδα δεν ειναι μονο ότι ειναι μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες και εχουν γίνει τα μυαλά τους τυρόγαλο, στο facebook τους δουλεύουν ακόμα και δεκαπεντάχρονα τύπου γράψε ένα να δεις τι θα γίνει χαμός από ηλίθιους με πτυχία να γράφουν ένα! βλέποντας όλα αυτά και το επίπεδο νοημοσύνης στην Ελλαδα εξηγούνται πολλά, κατα τα αλλα όλοι έχουν πτυχία και το μονο που ξερουν ειναι να γράφουν.

Το προφίλ του "έξυπνου" που γραφει η άλλη το σχόλιο στην εικόνα ειναι ως εξής: εκτός που δεν ξέρει να φτιάξει ούτε το blog πρέπει να σπουδάσει μάλλον για να μάθει αφού ειναι ανίκανος να μάθει μόνος του,(δείγμα Νεοελλήνων μειωμένης νοημοσύνης αλλα αδίσταχτων), αμφιβάλουμε αν έχει δουλέψει και πότε του στην ζωή του εμείς δουλεύαμε από τα 15 μας:

Παράτησε το blog με τα χριστιανικά που διάβαζε μονο η ενορία του,και είπε να το παίξει σούπερ Έλληνας απόγονος αρχαίων, με copy paste και ελληνικές σημαίες,κλασική συνταγή για να μαζέψεις πρόβατα, και έχει πάρει σβάρνα ότι εθνικά θέματα βρει ακόμα και αν ειναι του 2012 που τα παρουσιάζει ως δικά του πολλές φόρες,και οπως καθε αδίσταχτος δεν έχει μπει στο κόπο να βάλει ένα δικό άρθρο.

Αυτός και άλλοι "έξυπνοι" καραδοκούν να δουν ποια άρθρα έχουν απήχηση από άλλους να τα πάρουν, όπως μας έχουν πάρει όλα τα άρθρα μας που είχαν απήχηση,και οι μάζες τους θεωρούν για μεγα πατριώτες ..Ακόμα και στο ίντερνετ υποστηρίζουν τους αδίσταχτους επειδή έβαλαν ελληνικές σημαίες και πάνε και του γράφουν και συγχαρητήρια για τα ωραία copy paste!

Όταν διάφοροι ελληνόφωνοι βγαίνουν στο internet και παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες με ελληνικές σημαίες και αναπαράγουν ψέμματα που δεν έχουν λογική καν, στα blog και στις ιστοσελίδες τους καταλαβαίνεις οχι μονο γιατι δεν ενοχλήθηκαν αυτοί, άλλα και πολλά αλλά, όπως ότι μερικοι εξ αυτών έχουν πουληθεί, άλλοι ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι αφού αναπαράγουν ότι βρουν και βοηθούν στην αποβλάκωση του όχλου οι δήθεν απόγονοι των αρχαίων . H τεράστια συμβολή των ηλίθιων που παριστάνουν και τους πατριώτες στην αποχαύνωση ειναι ανεκτίμητη....

Άλλοι βάζουν μέχρι και τον νεκρό Χριστόδουλο σε φώτο εξώφυλλα για να μαζέψουν και πιστούς η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια και αυτών και των ηλίθιων που τους θεωρούν για πατριώτες καπηλεύονται νεκρούς για να μαζέψουν κόσμο και το βλέπουν αυτό φυσιολογικό ,στην λαμογια και στο copy paste πάντως όλοι πρώτοι αλλα να κάτσουν να μάθουν γλωσσά προγραμματισμού δεν ξέρουν, μεγα επιστήμη που πρέπει να σπουδάσουν! αφού ειναι ανίκανοι να μάθουν κάτι μονοί τους

Άλλο ενα Blog ηλίθιου Νεοέλληνα από το 2011 δεν καταλαβαίνει ούτε τα βασικά να φτιάξει το άθλιο blog του όταν είσαι έξυπνος είσαι έξυπνος παντού χωρις να τα έχεις σπουδάσει εκεί φαίνεται αν έχεις νοημοσύνη, εμείς 15 χρόνων κάναμε επισκευές σε ηλεκτρονικά χωρίς καν να τα έχουμε σπουδάσει! και επειδή δεν ήμουν σαν τα αλλα τα ελληνόφωνα αγρίμια αλλα ήσυχος με θεωρούν και χαζό!εκεί να δεις μπόουλινγκ! σαν λες χαζό τον Tesla γιατί ηταν αγαθός σε σχέση με τους πονηρούς και αδίσταχτους και δεν έγινε πλούσιος με τόσες εφευρέσεις, αυτόν τον βλάκα λοιπόν αν το βάλεις να βιδώσει μια βίδα θα ψάχνει οδηγίες πως βιδώνει, ακριβώς έτσι ειναι και στο ίντερνετ: αναπαράγει ότι βρει μαζί με προπαγάνδες επι χρονιά χωρίς να έχει κανένα δικό του άρθρο,και βοηθάει στην αποχαύνωση του όχλου κοινός χρήσιμος ηλίθιος, παρατηρήσαμε ότι ακριβώς γιαυτό το λόγο οχι μονο δεν έχει καμια ενόχληση ούτε και πτώση όπως έχουν σελίδες που "ενοχλούν" αντί αυτού έχει άνοδο.

Με αλλα λογία προωθούν τους χρήσιμους ηλίθιους παντού με ελληνικές σημαίες και θάβουν "ενοχλητικές" σελίδες.Από τέτοιους ραγιάδες που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων και αναμασάνε ψέματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής ως δεδομένα βρώμισε η Ελλάδα γιαυτό δεν ταιριάζω από μικρο με πολλούς Νεοέλληνες ειδικά αν ειναι και βάρβαροι στον χαρακτήρα τους .Φυσικά τέτοιους Νεοέλληνες δεν τους ενοχλούν καν γιατί ειναι λαμογια σαν αυτούς, σε εμάς μας έκαναν πόλεμο, σε ποιους να κανουν στους Νεοέλληνες που έχουν κάνει δεδομένα τα ψέματα τους και αναπαράγουν ότι βρουν μαζί με προπαγάνδες??

Άλλος έγραφε ότι εμείς είμαστε της μασονίας του χαλάσαμε το Matrix! όταν είμαστε η μοναδική σελίδα που βάλαμε αυτά που δεν είπε κανένας στην Ελλαδα τόσα χρονιά το μονο που έγινε ειναι να μας κανουν πολεμο οι ελληνόφωνοι (με καθαρό ελληνικό DNA!!) και εξαφάνιση απο την αναζήτηση και μείωση απήχησης στο facebook, φυσικά κανένας δεν είπε συγχαρητήρια σε εμάς! και στο προφίλ του αυτός ο ηλίθιος στο facebook είχε ελληνική σημαία εξώφυλλο και ποσταρε από τρεις σελίδες συμμοριτών και από makeleio pentostalagma, κλασικός Ελληνάρας όπως και αυτές οι σελίδες αλλιώς δεν θα ηταν παρέα με καθεστωτικές στην πρώτη θέση..

Η μονή αλήθεια που είπε συμμορίτης πριν 1-2 χρονιά, πράγματι όλοι αυτοί που παριστάνουν τους πατριώτες στο internet με ελληνικές σημαίες ειναι πάρε τον έναν και κτυπά τον άλλον, δεν ειναι μονο ότι αναπαράγουν προπαγάνδες τόσα χρονιά και βοηθούν στην αποχαύνωση και ότι ειναι εντελώς ηλίθιοι, αλλα ειναι και ύπουλοι, σκέφτονται ύπουλα και βαζουν ελληνικές σημαίες για να έχουν κόσμο για κανένα άλλο λόγο, και εθνικά ποστ με δόλο όλα copy paste αφού δεν έχουν κανένα δικό τους άρθρο.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά κάναμε μια ψυχολογική ερευνά (χωρις πτυχία ψυχολόγου και τις ηλιθιότητες που τους διδάσκουν)σε διάφορους Νεοέλληνες εμφανές μη ευρωπαϊκού γένους τελευταία και διαπιστωθεί ότι πολλοί ειναι σαν τους συμμορίτες στο χαρακτήρα (ίδια ράτσα δηλαδή)ακόμα και αν αυτοπροσδιορίζονται απόγονοι αρχαιων και σούπερ Έλληνες εντελώς δογματικά! και άλλοι ουδέτεροι άπλα υιοθετούν ότι τους μάθεις αυτοί ειναι η πλειοψηφία στην Ελλαδα γιαυτό έγινε έτσι .

Kαι που είστε κάτι δογματικοί ελληναραδες με ΙQ - 50? πιάστε αυτή την παλιο-Γερμανίδα στο παρακάτω βίντεο γιατί αυτή φταίει που έγινε έτσι Ελλάδα και σφαχτέ την "Μογγόλα και Ουννα" ουγκ!! για να "σωθεί" η Ελλάδα! έτσι μας αποδεκάτισαν από το 1890 έως το 1950 το ευρωπαϊκό γένος το original ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ ! η συγκεκριμένη ειναι ευρωπαϊκό γένος αριστοκράτισα αν και εκφυλισμένη, πολλοι Νεοέλληνες δεν ειναι καν εκφυλισμένοι αλλα μη ευρωπαϊκού γένος και ξεχωρίζει ο χαρακτήρας τους μειωμένης νοημοσύνης αλλα ύπουλοι, αυτοί νομίζουν ότι οι χώρες ειναι ομάδες και εμείς οι κάλοι και οι άλλοι οι κακοί, οι συμμορίτες 1000 χρονιά τώρα σπέρνουν διχόνοια, μεταξύ άλλοτε αδελφικών λαών Ευρώπης, και ακολουθούν οι Νεοέλληνες από πίσω,πιο συγκεκριμένα μιγάδες της μεσογείου όπως έλεγαν οι κακοί Γερμανοί πριν 80 χρονιά, σήμερα και η Γερμανία έγινε σαν την Ελλάδα γέμισε και εκεί μιγάδες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications