Μαρτυρίες για τη «βουτιά» - θανάτου στη Δραπετσώνα: «Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στο λιμάνι»

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τις συνθήκες της «βουτιά» - θανάτου του Ι.Χ. οχήματος, στο οποίο επέβαιναν η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στο λιμάνι της Δραπετσώνας, όπου το πρωί της Τετάρτης έχασαν τη ζωή τους η μητέρα και ο αδερφός του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Τα δύο θύματα επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - έπεσε στη θάλασσα.
«Ήμουν έξω από ένα πλοίο και κάποια στιγμή είδα κάτι που μου κίνησε την περιέργεια. Βλέπω ένα Ι.Χ με ιλιγγιώδη ταχύτητα να προσπερνάει ένα φορτηγό και μου προκάλεσε εντύπωση γιατί έτρεχε τόσο πολύ μέσα στο λιμάνι γιατί όλα τα οχήματα εδώ κινούνται αργά και προσεκτικά» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του «ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Πέρασε από μπροστά μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μετά από μερικά λεπτά, έρχεται ένας εργαζόμενος και μου λέει "φωνάξτε το λιμεναρχείο, ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα"».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, «το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν ένας σκύλος που κολυμπούσε και προσπαθούσε να σωθεί».«Μετά από μερικά λεπτά άρχισαν και έβγαιναν αντικείμενα από το βυθό όπως φάρμακα» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος.

«Αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα»
Στο μεταξύ, οι αρχές προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για τη «βουτιά» θανάτου των συγγενών του Μαυρίκου, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του το 2016, όταν το Ι.Χ. όχημά του τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ κινούταν στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η μητέρα και ο αδελφός αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, αλλά και προβλήματα υγείας.Οι έρευνες των αρχών εστιάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο σε καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όσο και του συγγενικού περιβάλλοντος της οικογένειας.

Φως αναμένεται να ρίξει και το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερα στο λιμάνι του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications