Αποκάλυψη, μισό αιώνα μετά: Ο γιος του Ρόμπερτ Κένεντι δίνει τον «πραγματικό δολοφόνο»!

Τη σιωπή του σπάει έπειτα από μισό αιώνα ο γιος του Ρόμπερτ Κένεντι αποκαλύπτοντας τον «πραγματικό δολοφόνο» του πατέρα του.

O Mπόμπι Κένεντι άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Ιουνίου του 1968, όταν ο Σιρχάν Σιρχάν άνοιξε πυρ εναντίον του στο ξενοδοχείο «Ambassador Hotel» του Λος Άντζελες, όπου γιόρτασε τη νίκη του στις προκριματικές των Δημοκρατικών στην Καλιφόρνια.

Ο Παλαιστίνιος, που δέχθηκε πρόσφατα επίθεση με μαχαίρι στη φυλακή όπου κρατείται στην Καλιφόρνια, καταδικάστηκε αρχικά σε θάνατο -ποινή που μετατράπηκε αργότερα σε ισόβια- για τον φόνο του 46χρονου γερουσιαστή. Ωστόσο, πενήντα χρόνια αργότερα, ο γιος του, Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ θεωρεί ότι ο δολοφόνος του πατέρα του ήταν φύλακας ασφαλείας σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες!

Πράγματι ο Σιρχάν Σιρχάν πυροβόλησε προς το μέρος του πατέρα του, αλλά ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ισχυρίζεται ότι οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του ήταν από το όπλο του Θέιν Γιουτζίν Σίζαρ, που έχασε την ζωή του τον περασμένο μήνα στις Φιλιππίνες.

«Αδιάσειστα στοιχεία δείχνουν ότι ο Σίζαρ δολοφόνησε τον πατέρα μου. Ο Σίζαρ περίμενε στην αποθήκη τροφίμων την ώρα που ο πατέρας μου εκφωνούσε την ομιλία του στην αίθουσα χορού και μετά τον άρπαξε από τον αγκώνα και τον οδήγησε προς το μέρος του Σιρχάν. Ο Σιρχάν πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του πατέρα μου, προτού τον ακινητοποιήσουν.

Καλυμμένος από σώματα ο Σιρχάν άδειασε το οκτάσφαιρο ρεβόλβερ του ρίχνοντας άλλες έξι σφαίρες προς την απέναντι κατεύθυνση, πέντε από τις οποίες πέτυχαν άλλα άτομα…», γράφει στο Instagram ο Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο Σίζαρ, βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον πατέρα μου κρατώντας τον από το δεξιό αγκώνα, ενώ είχε τραβηγμένο το όπλο του όταν ο πατέρας μου έπεσε προς τα πίσω πάνω του. Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, δρ Τόμας Νογκούτσι, και οι τέσσερις σφαίρες που χτύπησαν τον πατέρα μου πυροβολήθηκαν εξ επαφής πίσω από τον πατέρα μου με την κάννη του όπλου να αγγίζει ή σχεδόν να αγγίζει το σώμα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications