YouTuber κράζει τη Σαντορίνη... γιατί απέκτησε σ@ξouαλικά προβλήματα υγείας- Αγριο κράξιμο στο Twitter (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια άκουσε μία διάσημη YouTuber που χαρακτήρισε το ταξίδι της στην Ελλάδα ως «το πιο δραματικό πράγμα που της συνέβη» προσθέτοντας πως η Σαντορίνη δεν είναι όπως στο Instagram.

Η 18χρονη Χάλεϊ Παμ, μια πολύ γνωστή YouTuber με πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της, δημοσίευσε ένα βίντεο στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου εξηγεί τις «πιο τρελές τρεις εβδομάδες της ζωής της» που περιελάμβαναν διακοπές στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στο 35λεπτο βίντεό της, η Παμ λέει στους οπαδούς της πως έχασε 10.000 δολάρια χάρη σε ένα δικό της λάθος καθώς έκανε λάθος κρατήσεις εισιτηρίων.

Στην συνέχεια, όμως μίλησε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.«Μην πάτε στην Σαντορίνη, δεν υπάρχει καν παραλία»

«Σας προτείνω να μην πάτε στην Ελλάδα» λέει η Παμ στο βίντεό της. «Όχι μόνο παλεύουν οικονομικά, τόσο οι κάτοικοι όσο και η κυβέρνηση της χώρας, αλλά δεν είναι και καθόλου διασκεδαστικά».

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να επικρίνουν τα σχόλιά της.

Ο χρήστης @SpartanScotsman την αποκάλεσε «προνομιούχα» και έγραψε: «Δεν πρόκειται να εξηγήσω πόσο χαζή φαίνεσαι, μπορείτε να ακούσετε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα».

Στο βίντεό της, επίσης, η διάσημη YouTuber αναφέρει πως η Σαντορίνη, που πρόσφατα το Cοnde Nast Traveller την έβαλε στην λίστα με τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείς, δεν είναι «και τόσο όμορφοι όσο την παρουσιάζουν οι διάφοροι bloggers του Instagram», ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει καν παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός».

Η 18χρονη ανέφερε επίσης πως δεν της άρεσε καθόλου η πολυκοσμία στο νησί γιατί δεν μπορούσε να κάνει τα ψώνια της, ενώ τόνισε πως τα πάντα είναι επίπεδα και καθόλου όμορφα εκτός από την Χώρα της Σαντορίνης.

Κράξιμο στα social media
ο κράξιμο δεν άργησε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να κατηγορούν την Παμ για την αποτυχία της να σχεδιάσει σωστά το τέλειο ταξίδι της και υποστήριξαν πως η Σαντορίνη είναι σίγουρα άξια για το Instagram.

Όπως λέει στο βίντεό της είναι καλύτερα να μην επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα γιατί μαστίζεται από την οικονομική κρίση
«Έπεσε στις τουριστικές παγίδες και τώρα προσπαθεί να κατηγορήσει την Ελλάδα επειδή δεν έκανε τις τυπικές διακοπές του Instagram που ευχόταν» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Πώς μπορεί κάποιος να προσβάλει με τόση ευκολία τρεις διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων μέσα σε 30 λεπτά; Το έκανε όμως η Χάλεϊ Παμ και τώρα το μίσος είναι πολύ μεγάλο».

Απέκτησε και σ@ξουαλικά προβλήματα υγείας χωρίς να είναι σ@ξουαλικά ενεργή - Και πάλι την έκραξαν
Η γνωστή YouTuber δήλωσε επίσης ότι όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ υπέφερε από έλκος των γεννητικών οργάνων που περιελάμβανε πυρετό και προβλήματα στον κόλπο της. Και στην συνέχεια επανέλαβε κάτι που έχει μοιραστεί πολλές φορές με το κοινό της στο κανάλι της: Το γεγονός πως δεν είναι σ@ξουαλικά ενεργή και πως έχει επιλέξει να περιμένει μέχρι τον γάμο.

«Γιατί να περιμένω τόσο καιρό για κάτι σ@ξουαλικό και πάλι όμως να τιμωρείται έτσι ο κόλπος μου; Γιατί εγώ από όλους τους άλλους ανθρώπους;» λέει η Παμ. «Προσπαθώ να μείνω αγνή και τελικά παίρνω αυτό».

Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά.
«Όχι μόνο η Χάλεϊ Παμ κάνει ένα ολόκληρο 30λεπτο βίντεο λέγοντας ότι δεν θα επισκεφθεί την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας, αλλά μετά λέει πως τα σ@ξουαλικά ενεργά κορίτσια αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από εκείνη που δεν έχει κάνει σ@ξ» έγραψε κάποιος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications