Το αμερικανικό ναυτικό λέει ότι τα βίντεο  με UFO είναι πραγματικά -βίντεο από «αερομαχίες» πολεμικών αεροπλάνων

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ χαρακτηρίζει «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» τα αεροσκάφη που καταδιώκουν οι Αμερικανοί πιλότοι. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η αερομαχία που έχει καταγράψει η κάμερα. (Εικόνα αρχείου)

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν εδώ και μέρες τρια βίντεο στα οποία υποτίθεται ότι αεροσκάφη του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ εμπλέκονται σε αερομαχίες με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι θεώρησαν ότι είναι ψεύτικα. Όμως πριν από λίγες ώρες, ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο.

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού επιβεβαίωσε μεν ότι πρόκειται για αυθεντικά βίντεο, που δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη, ή κάτι άλλο.

Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο, δευτερόλεπτα πριν χαθεί με ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με απίστευτη ταχύτητα προς το αμερικανικό αεροπλάνο, και την τελευταία στιγμή κάνει μανούβρα και εξαφανίζεται. Ο πιλότος έξαλλος φωνάζει ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.

Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.

Τα τρία βίντεο έχουν τίτλο "FLIR1", "Gimbal" και "GoFast". Δείχνουν δύο ξεχωριστές συναντήσεις μεταξύ των αεροσκαφών του Ναυτικού και των UFO.

Ένα βίντεο ειναι από το 2015 με ένα μαχητικό αεροσκάφος F / A-18F χρησιμοποιώντας Raytheon AN / ASQ-228 υπέρυθρη ακτίνα προηγμένης όρασης (ATFLIR). Το άλλο το οποίο επίσης καταγράφηκε με το ATFLIR Super Hornet pod, απομακρύνθηκε από την ακτή της Καλιφόρνιας το 2004 από πιλότους που πετούσαν από το αεροσκάφος USS Nimitz. Στα βίντεο, φωνάζουν δυνατά τι είναι τα αντικείμενα και από πού προέρχονται.

Σε κάθε περίπτωση, τα αντικείμενα των βίντεο πραγματοποιούν ελιγμούς που δεν είναι δυνατοί με την τρέχουσα τεχνολογία της αεροπορίας. Στο περιστατικό του 2004, σύμφωνα με τους The New York Times, τα αντικείμενα "εμφανίστηκαν ξαφνικά σε 80.000 πόδια και στη συνέχεια εκαναν κάθετη βουτιά προς την στη θάλασσα, σταματώντας τελικά στα 20.000 πόδια να αιωρούνται, και έπειτα εξαφανίστηκαν ραντάρ .

 

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications