Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος - Συνελήφθη ο Μολδαβός διακινητής

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο υπαίτιος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Ο 25χρονος Μολδαβός διακινητής φέρεται να πέρασε με κόκκινο.

Συνελήφθη από την αστυνομία ο 25χρονος Μολδαβός διακινητής - υπαίτιος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην παλιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν 64χρονο άνδρα και τραυματίζοντας ακόμη οχτώ ανθρώπους.

Ο διακινητής μετέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, με το αυτοκίνητό του παράτυπους μετανάστες, από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, από το Open TV, και στο οποίο καταγράφεται η στιγμή του δυστυχήματος.

Πώς συνέβη το δυστύχημα
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, όπου συγκρούστηκαν τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ethnos.gr, to αυτοκίνητο του διακινητή παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ (ένα ασημί Yaris). Αυτό, στη συνέχεια, προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, έπειτα στο κράσπεδο και κόπηκε στα δυο.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο οδηγός του Yaris και τραυματίστηκαν αρκετοί από τους μετανάστες.

Ο διακινητής των μεταναστών όταν αντιλήφθηκε αυτοκίνητο της ασφάλειας που τον ακολουθούσε, φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σε ανακοίνωσή της η αστυνομίας, αναφέρει ότι τις «πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός».
«Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα. Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια οδό», αναφέρει ακόμη.
Και συμπληρώνει: «Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications