Συντριβές UFO που πιθανότητα δεν έχετε ακούσει

Πολλοί έχουν ακούσει για τη συντριβή του UFO στο Roswell του Νέου Μεξικού. Άλλοι θα γνωρίζουν το περιστατικό στο Kexburg στην Πενσυλβανία. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές περιπτώσεις σε άλλα μέρη, που κάτι ασυνήθιστο έπεσε από τον ουρανό και το γεγονός αποσιωπήθηκε τόσο γρήγορα που μόνο λίγες πληροφορίες υπάρχουν για αυτά τα περιστατικά.

Το περιστατικό στο Dalnegorsk
Το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου του 1986, μια περίεργη κόκκινη μπάλα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια πολλών αυτόπτων μαρτύρων πάνω από τη μικρή πόλη εξόρυξης Dalnegorsk στην επαρχία Primorsky της Ρωσίας (τότε Σοβιετική Ένωση).

Ξαφνικά, η μπάλα άρχισε να πέφτει και έπεσε στην περιοχή σε ένα βουνό που ονομάζεται ύψος 611. Οι μάρτυρες άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη και είδαν επίσης τη φωτιά από την πυρκαγιά στην περιοχή της συντριβής. Την επόμενη μέρα, όταν διάφοροι πήγαν σε εκείνο το σημείο, είδαν μόνο δέντρα που είχαν γίνει κάρβουνα στο σημείο της υποτιθέμενης συντριβής, αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Παρ 'όλα αυτά, βρέθηκαν στο χώρο του φερόμενου ατυχήματος παράξενες πέτρες, παρόμοιες με κομμάτια από παράξενο μέταλλο. Αυτές οι πέτρες στάλθηκαν στον ερευνητή Valery Dvuzhilny που τις εξέτασε με μικροσκόπιο,και βρέθηκαν μικροσκοπικά κομμάτια μεταλλικών ινών χρυσό και από χαλαζία. Πιστεύεται ότι είτε το UFO επιδιορθώθηκε από τους πιλότους του και ξανά πέταξε πριν πάνε στο βουνό άνθρωποι. Είτε το μάζεψε ο στρατός μυστικά την νύχτα.

Το περιστατικό Μέγας Πλάτανος- Αταλάντη
2 Σεπτεμβρίου 1990 μάρτυρες παρατήρησαν έξι λαμπερά φώτα να πετούν στον ουρανό. Ξαφνικά, το ένα φως άρχισε να κινείται περίεργα και έπειτα να χάνει ύψος. Ο βοσκός κύριος Καρατράγκος είδε ένα άγνωστο αντικείμενο να πέφτει στο έδαφος κυριολεκτικά 500 μέτρα μακριά του, είχε πάρει φωτιά.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τα υπόλοιπα 5 φώτα αιωρούνται πάνω από το σημείο της πτώσης. Ξαφνικά, δύο από αυτά κατέβηκαν απότομα και άρχισαν να "βοηθούν" το πεσμένο σκάφος κατα κάποιο τρόπο.

Η φωτιά σταμάτησε και στη συνέχεια άρχισε να κάνει προσπάθειες να σηκωθεί στο αέρα. Το σκάφος όλη την νύχτα προσπαθούσε να πετάξει ξανά και ξανά, και μόνο την αυγή μάλλον επισκευάστηκε και τελικα πέταξε μαζί με τα αλλα φώτα και απομακρύνθηκαν. Οι ντόπιοι που έφθασαν το πρωί στο σημείο βρήκαν μόνο καμένο έδαφος και θάμνους, αλλά και κομμάτια από καλώδια και μέταλλα. Αργότερα, ολόκληρος ο χώρος αποκλείστηκε από τον στρατό, οι οποίοι δήλωσαν άπλα ότι είχε πέσει δήθεν ένας σοβιετικός δορυφόρος εκεί,ξεχάσαν να πουν πως ξανά πέταξε και τι ηταν τα άλλα φώτα! το γεγονός που συνέβη εκείνο το βράδυ στην Αταλάντη, δεν ήταν ένα απομονωμένο γεγονός. Συνέβη ως αποτέλεσμα μιας σειράς εμφανίσεων που σημάδεψαν εκείνη την εβδομάδα την Ελλάδα.

Το περιστατικό του Λεσότο
Στο Λεσότο στην Νότια Αφρική στις 19 Σεπτεμβρίου 1995 πιθανόν UFO έπεσε κοντά στα σύνορα. Ένας αγρότης άκουσε έναν περίεργο ήχο στον ουρανό στις 9.15 μ.μ., και οι αγελάδες του ξαφνικά έγιναν ανήσυχες. Και τότε έγινε έκρηξη. Ο αγρότης έτρεξε προς την κατεύθυνση όπου έγινε έκρηξη στο ουρανό και οι άλλοι γείτονές του έτρεχαν επίσης εκεί. Ένας από αυτούς ισχυρίστηκε ότι είδε κάτι να πέφτει από τον ουρανό και να εκπέμπει "φωτεινές αναλαμπές". Όταν έφτασαν στο σημείο έβλεπαν κατι να καίγεται και δεν μπορούσαν να πάνε πιο κοντά λόγω της έντονης θερμοκρασίας.

Φάνηκε σαν υπήρχαν ζωντανοί μέσα στις φλόγες και ο αγρότης έτρεξε να καλέσει τις αρχές να στείλουν βοήθεια και ένα ασθενοφόρο. Νόμιζε ότι κάποιο αεροπλάνο συνετρίβη. Στη συνέχεια, μαζί με την αστυνομία, επέστρεψαν στο σημείο του ατυχήματος και η φωτιά είχε σβήσει και στο σημείο βρισκόταν ένα ακατανόητο σκάφος, προφανώς δεν είχε καμιά ζημιά. Λόγω του ότι το σημείο που βρισκόταν ήταν ιδιωτικό με περίφραξη, η αστυνομία δεν μπόρεσε να φτάσει εκεί χωρίς να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη, και αργότερα έφτασαν στρατιωτικοί και τους απομάκρυναν όλους από το μέρος. Σύμφωνα με αυτούς είχαν εντολή να παραλάβουν το σκάφος. Μέχρι το πρωί, το περίεργο σκάφος δεν ήταν πια εκεί, που το πήγαν ειναι άγνωστο.

Περιστατικό στο Prokhladny - ΕΣΣΔ
Οι πληροφορίες για το περιστατικό αυτό διαρρεύσαν μετά την πτώση της ΕΣΣΔ και φέρεται ότι συνέβη στις 10 Αυγούστου του 1989 κοντά στην πόλη Prokhladny. Περίπου στις 11 π.μ., η μοίρα ελικοπτέρων MIG-25 στάλθηκε για να αναχαιτίσει ένα άγνωστο αντικείμενο που πετούσε πάνω από την πόλη.

Κάποιος από τους πιλότους δήλωσε στο κέντρο ότι μάλλον ήταν ένα εχθρικό αεροπλάνο κατασκοπείας και πήραν απόφαση να το καταρρίψουν με ένα πύραυλο εδάφους-αέρος. Τελικά το πέτυχαν και το αντικείμενο έπεσε κάπου στα βουνά. Ένα ελικόπτερο Mi-8 στάλθηκε για να αναζητήσει τα συντρίμμια και ανακάλυψε την τοποθεσία συντριβής κοντά στο χωριό Νζίνι Τζέγκεμ. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ένα αεροπλάνο, αλλά ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου.

Μια ειδική ομάδα στάλθηκε για να μεταφέρει το αντικείμενο στην αεροπορική βάση Mozdok, η οποία απέκλεισε όλη την περιοχή της συντριβής με αυστηρή μυστικότητα, συνοδευόμενη από αξιωματικούς της KGB, ο δίσκος μεταφέρθηκε. Αργότερα, βρέθηκαν σώματα τριών εξωγήινων στα συντρίμμια του δίσκου, δύο από τα οποία ήταν ήδη νεκρά και το τρίτο ήταν ζωντανό, αλλά σύντομα πέθανε. Σύμφωνα με ερευνητές εκείνης εποχής, και τα τρία σώματα μεταφέρθηκαν στη μυστική περιοχή Kapustin Yar.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications