Δεκατετράχρονος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του στις ΗΠΑ

Χωρίς τέλος τα αιματηρά επεισόδια στις ΗΠΑ, με πιο πρόσφατο αυτό στην Αλαμπάμα όπου 14χρονος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του.

Δεκατετράχρονος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι τους στην Αλαμπάμα και στη συνέχεια πέταξε το όπλο, ενώ κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη Έλκμοντ, ανέφερε εκπρόσωπος από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Λάιμστοουν.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη, πέντε άνθρωποι δέχτηκαν τους πυροβολισμούς, με τους τρεις να πεθαίνουν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ δύο υπέκυψαν αργότερα στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Ο 14χρονος ανακρίθηκε και ομολόγησε ότι πυροβόλησε πέντε μέλη της οικογένειάς του στην κατοικία τους» ανέφερε στο Twitter.

«Για την ώρα συνδράμει τους ερευνητές για τον εντοπισμό του όπλου, ένα πυροβόλο 9 χιλιοστών που όπως είπε πέταξε κάπου κοντά».

Δεν έχει γίνει σαφές πού βρήκε το όπλο ο έφηβος.

Το αιματηρό επεισόδιο έρχεται να προστεθεί σε ένα ξέσπασμα μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου αυτού στο Τέξας που κόστισε τη ζωή σε επτά άτομα, ενώ 22 τραυματίστηκαν, μεταξύ τους και ένα νήπιο.

Τον περασμένο μήνα, δράστης σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτισε 24 στο Ελ Πάσο του Τέξας, ενώ άλλος σκότωσε εννέα άτομα και τραυμάτισε 27 στο Ντέιτον του Οχάιο.

Εν μέσω του νέου κύκλου αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι οι έλεγχοι σε όσους αγοράζουν όπλα δεν θα είχε εμποδίσει τα πρόσφατα βίαια επεισόδια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications