Πώς βρέθηκε εκεί; Το αίνιγμα ενός νεκρού ελαφιού σε στύλο ρεύματος

Αυτές οι εικόνες εμφανίστηκαν στο δίκτυο τον Ιανουάριο του 2003 και αμέσως προκάλεσαν αίσθηση . Αλλά πώς βρέθηκε εκεί το ελάφι σε στήλη της γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή Winnipeg (Καναδάς), δεν βρέθηκε πότε η λύση του μυστήριου, ούτε μεχρι σημερα.

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν εργάτη της εταιρείας Manitoba Hydro, ο οποίος είδε το ελάφι κατά τη διάρκεια του ελέγχου και γρήγορα πήρε διάσταση το θέμα σε τοπικές εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Η στήλη στην οποία βρισκόταν το ελάφι ήταν σχεδόν 8 μέτρα σε ύψος.

Μετά από αυτό, πολλοί άνθρωποι πήγαν στο μέρος και είδαν αυτό το ασυνήθιστο θέαμα. Πολλοί επίσης έκαναν υποθέσεις για το πως βρέθηκε εκεί, αλλά καμία από αυτές δεν έπειθε.

Μεταξύ των πιο εξωτικών (αλλά ταυτόχρονα και καταλληλότερων) ήταν οι εκδοχή της απαγωγής του ζώου από εξωγήινους, οι οποίοι απλά το έριξαν από το σκάφος τους, από το γεγονός ότι ελάφι ανεξήγητα τραβήχτηκε στο αέρα οχι από καποιο μεγάλο αρπακτικό.

Δεν υπάρχουν ορατές πληγές στο σώμα του ελαφιού, καθώς και ίχνη αίματος,οπότε ηταν απίθανο να το σηκώσουν λύκοι, αρκούδες κτλ. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ηλεκτρικού τραυματισμού (το ελάφι δεν πέθανε από ηλεκτροπληξία) δεν έγινε γνωστό από τι πέθανε η το απέκρυψαν.

Μεταξύ των "λογικών" εκδοχών, ήταν ότι το ελάφι χτυπήθηκε από ένα τρένο (υπάρχουν σιδηροδρομικές διαδρομές εκεί), και πετάχτηκε πάνω στον αέρα από την πρόσκρουση. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχουν ορατά ίχνη τραυματισμού στο σώμα του ελαφιού και είναι εντελώς απίθανο να φτάσει τοσο ψηλά απο κτύπημα με τρένο θα είχε γίνει κομμάτια.

Μια άλλη εκδοχή αφορούσε ότι ίσως κάποιοι έκαναν φάρσα και ανέβασαν το ελάφι στο στύλο .

Αλλά αυτό δεν στέκει ποιος θα έκανε ένα τέτοιο αστείο και να κινδυνεύει να πάθει ηλεκτροπληξία; εκτός αυτού ειναι πολύ δύσκολο να ανεβάσεις ένα ζώο εκεί εκτός και επιστράτευσαν γερανό, δεν έχει νόημα.

Τελικά η λύση του μυστηρίου δεν βρέθηκε...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications