Με τόσους «πατριώτες» η Ελλάδα γιατί πάει από το κακό χειρότερο?

Σε μια χωρα που ο μέσος Νεοέλληνας δεν καταλαβαίνει καν σε ποιους ανήκουν οι "έγκυρες πήγες" που διαβάζει ούτε το καθε τσογλάνι που παριστάνει τον σούπερ Έλληνα, έχουν μεγάλη πέραση τα πάσης φύσεως λαμόγια και η ίδια κατάσταση επικρατεί και εκτός ίντερνετ, πχ με την ίδια ηλίθια "λογική" ψηφίζουν νοημοσύνη και αντίληψη βερίκοκο κατα τα αλλα όλοι έχουν πτυχία! οι περισσότεροι μονο να γράφουν ξέρουν και παριστάνουν και τους έξυπνους, και αν τους βάλεις πχ να βιδώσουν μια βίδα θα ψάχνουν οδηγίες πως βιδώνει αφού δεν έχουν αντίληψη,και οι άραβες κάνουν κάτι ορνιθοσκαλίσματα άλλα δεν έχουν κανένα εφευρέτη, σε κάτι ομάδες δε στο facebook μέχρι και 15 χρόνων τους δουλεύουν τύπου γράψε 1 να δεις τι θα γίνει χαμός από σχόλια από εντελώς ηλίθιους .

Στην Ελλαδα θεωρούν μεγα πατριώτη και σούπερ Έλληνα οποίο ρεμάλι παριστάνει τον πατριώτη με ελληνικές σημαίες! δεν καταλαβαίνουν καν ότι ειναι ύπουλος θα μου πεις εδώ διαβάζουν σελίδες συμμοριτών για πατριωτικές η για να ανεξάρτητες! άλλα το θέμα μας εδω ειναι οι Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες και αναπαράγουν και προπαγανδες γενικά ότι βρουν, μέχρι και τον Νεκρό Χριστόδουλο καπηλεύονται βάζοντας εικόνες προφίλ για να μαζέψουν και πιστούς!

Φυσικά ως ρεμάλια και ύπουλοι που ειναι δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο όλα copy patse έτσι ειναι απόγονοι αρχαίων αυτοί και ΔΗΘΕΝ γνήσιοι Έλληνες με άρθρα άλλων !χωρίς να έχουν ούτε ένα δικό του αρθρο σιγά μην κουραστούν,και καπηλεύονται οχι μονο άρθρα άλλων μόνιμος αλλα και το εθνικό φρόνημα για έχουν κόσμο αφού βάζουν αποκλειστικά πιασιάρικα πατριωτικά post που φυσικά έχουν πάρει από άλλου και χωρίς καν να βάζουν πήγες.

Ένας ούγκανος νεοέλληνας εξ αυτών που δεν καταλαβαίνει ούτε το blog του να φτιάξει, μεγα επιστήμη πρέπει να το σπουδάσεις! αλλα στο copy paste ειναι πρώτος έκανε κακό σε γυναικά αφού πήρε βιντεο της χωρίς καν να την ρωτήσει και το έβαλε στην άθλιο Blog του,τι έγινε μετα? (δεν γράφουμε τι έγινε για κάποιοι μπορεί να καταλάβουν για ποια λέμε), αλλα το τελικό αποτέλεσμα ηταν να αναγκαστεί να κλείσει το λογαριασμό της στο facebook όλα αυτά τα προκάλεσε ένα ρεμάλι που παριστάνει τον δήθεν σούπερ πατριώτη και τον σούπερ Έλληνα με ελληνικές σημαίες. Από τετοια λαμόγια γεμάτο η Ελλαδα! από αυτούς περίμενε σωτηρία?

Ένας ύποπτος έχει κατακλέψει όλα τα πατριωτικά άρθρα από όλες τις σελίδες και blog και παριστάνει τον μεγα πατριώτη με ελληνικές σημαίες και φανατίσει τους Νεοέλληνες με την Ελλάδα ώστε να τα βλέπουν όλα δογματικά και οχι αντικειμενικά (κλασικές τακτικές ελληνόφωνων ) κατα περιεργο λόγο δεν ενοχλήθηκε πότε από το facebook ούτε κανένα συμμορίτη να γραφει για φασίστες στις κριτικές, όπως έκαναν σε εμας!

Ένας άλλος επίσης λαμόγιο του κερατά πατριώτης και αυτός σούπερ Έλληνας! επίσης του copy paste οχι μονο μας απείλησε όταν του είπαμε να βάλει πηγή σε δικό μας άρθρο που πήρε, αλλα έχει και fake share πχ 10 share γίνονται 500 fake! ώστε να παρασύρει τα κοπάδια.

Οι περισσότεροι που παριστάνουν τους πατριώτες εκτός ότι ειναι copy paste όλα τους τα post και καπηλεύονται το εθνικό φρόνημα δηλαδή βάζουν πατριωτικά πιασιάρικα post από οπού βρουν, ακόμα και αν ειναι του 2012 αφού δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο, παριστάνουν τους πατριώτες με δόλο, μονο και μονο για έχουν κόσμο για κανέναν άλλο λόγο. Βλέπουμε λοιπόν τοσο καιρό δυο πληγές στην Ελλαδα : συμμορίτες και αδίσταχτοι που καπηλεύονται τον πατριωτισμό ! φυσικά κανένα άρθρο μυστικισμού και μεταφυσικά και εναλλακτικής ενημέρωσης όπως σε σελίδες συμμοριτών, ειναι γιατί ειναι απόγονοι αρχαίων που ερευνούσαν τα πάντα!

Άλλες δυο που επίσης αναπαράγουν προπαγάνδες και ειναι στην πρώτη θέση και οι μάζες τις έχουν για πατριωτικές τόσα χρονιά, δεν ενοχλήθηκαν όταν έδωσαν εντολή στην google να μειώσει η και να εξαφάνιση από την αναζήτηση ενοχλητικές πήγες, και γράφεις πχ κουζινομάχαιρο σχετικό με ένα ποστ που είχαν βαλει και δυο και βγαίνουν στην πρώτη θέση και οι δυο παρέα με καθεστωτικές,αν δεν έβαζαν προπαγάνδες μαζί με εθνικά post, δεν θα ηταν εκει που ειναι..

Έτσι έριξαν την αντίληψη τόσα χρονιά στο πάτο αυτοί οι Νεοέλληνες γιαυτό είπαμε σε γνωστή να σταματήσει να κάνει share από αυτούς τους ραγιάδες που ρίχνουν το επίπεδο,να μείνει μακριά από ψευδο-πατριώτες με ελληνικές σημαίες που φανατίζουν όχλο να τα βλέπει όλα δογματικά γιαυτό δεν έμαθαν τίποτα τόσα χρονιά,εκτός ότι καπελώνουν τις σελίδες από οπού κλέβουν μόνιμος μονο πιασιάρικα post επιλεκτικά , οποιος δεν ερευνά τα πάντα δεν έχει το δικαίωμα να λέει ότι ειναι απόγονος αρχαίων όσοι έχετε πέσει στο επίπεδο τους είστε άξιοι της μοίρας σας! διότι εδώ ειναι τα μυστικά που εξηγούν τα πάντα σχεδόν και επηρεάζουν την ίδια την ζωή σας και δεν τα βλέπετε ενώ ειναι μπροστά σας! γιαυτό τα χλευάζουν και κρατούν τον όχλο μακριά από τέτοια θέματα .

Και οι κομμουνισται πατριώτες το παίζουν συνάλληλες και συνάλληλες γράφουν υποκριτικά μόνιμος σε σελίδες δημοσιά, να και ένας με ελληνικές σημαίες μάλλον στο σύνταγμα:

Και μετα πάει και γράφει μακάρι να έρθουν πριν τις εκλογές οι "μετανάστες" σε σχετικό post σε σελιδα τους , πατριώτης και αυτός ο κομμουνιστης με την κλασική φάτσα που έχουν όλοι αυτοί επειδή έχει βάλει ελληνικές σημαίες? για μην πούμε για κατι Παμμακεδονικές Ενώσεις !

Για να πάρεις υπέρ σου τον όχλο έτσι όπως τον έχουν κάνει πρέπει να τους λες αυτά που θέλει να ακούσει και να είσαι και αδίσταχτος ώστε να τους εξαπατάς,πχ βάλτους για καθαρό ελληνικό DNA χαμός από like! οπως τους λενε κατι πράκτορες δήθεν γενετιστές και δήθεν επίσης πατριώτες! αυτή η κατάσταση επικρατεί στο ίντερνετ τα τελευταία 4-5 χρονιά, και εξαφάνισαν σελίδες/blog που άξιζαν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications