«Ποτάμια» οι δρόμοι στη δεύτερη Μέκκα  η αλλιώς Θεσσαλονίκη..  ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Έργα και Ημέραι από ελληνόφωνους εκεί που ειναι γεμάτο και έχεις τον κάθε Νεοέλληνα που δεν καταλάβει τίποτα να βάζει ελληνικές σημαίες και να νομίζει ότι ειναι απόγονοί αρχαίων όλοι στην Ελλάδα με "καθαρό ελληνικό DNA", αυτο που περιμένουν κάποιους δήθεν ειδικούς να τους πουν αντί να δουν μονοί τους τα αυτονόητα μας ξεπερνάει!

Μια μικρη ερευνά κάναμε και πολλοι Νεοέλληνες δεν έχουν καν την "λογική" ευρωπαϊκού γένους,αν το πάμε και φυλετικά-γενετικά? αστό καλυτερα γιατί θα ενοχληθούν πολλοί (και χωρίς να έχουμε πτυχία όπως οι φερόμενοι ειδικοί), ακόμα και αν παριστάνουν τους πατριώτες είτε δογματικά είτε με δόλο οπως γίνεται στο ίντερνετ δηλαδή για να έχουν κόσμο για κανένα άλλο λόγο, και δεν μπαίνουν καν στο κόπο να γράψουν ένα άρθρο όλα copy paste από εκεί καταλαβαίνεις τι ρόλο παίζουν αν έχεις βεβαία στοιχειώδες αντίληψη, έτσι ειναι απόγονοι αρχαίων αυτοί με copy paste , εκτός αυτού δεν καταλαβαινουν να φτιάξουν τα blog/ιστοσελίδες μεγα επιστήμη!!! που πρέπει να σπουδάζεις 4-5 χρονιά αφού ειναι ανίκανοι να μάθουν μονοί τους, η πληρώνουν άλλους! τι μπορείς να μάθεις από αυτούς? τίποτα!

Ακριβώς γιαυτό όλα τα Post τους ειναι copy paste! αρκεί που έχουν βαλει ελληνικές σημαίες, και από πρόβατα που τους θεωρούν μεγα πατριώτες?? ορδές! το γελοίο ειναι που πάνε και τους γράφουν και συγχαρητήρια ενώ δεν έχουν κανένα δικό τους άρθρο ούτε προσφέρουν τίποτα,και μετά αναρωτιουνται γιατί πάει κατα διαόλου ο κόσμος, και γιαυτό έμειναν ντουβάρια τόσα χρονιά ενώ έχουν ίντερνετ,ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουν κιόλας, ο καθε πονηρός παριστάνει τον πατριώτη και τον φωστήρα και τον ακολουθούν, δείκτης νοημοσύνης στο πάτο στο ελλαδιστάν και καθόμαστε τόσο καιρό και χαλάγαμε την ζαχαρένια μας άδικα για Νεοέλληνες που παντού στηρίζουν αδίσταχτους.

Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι πεζοί καθώς λόγω του ύψους των νερών είναι πολύ δύσκολο να διασχίσουν τους δρόμους.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν τις επόμενες ώρες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival.gr:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications