Ο Μαστοράκης κράζει Γαβρά: Αφόρητη πλήξη η ταινία Μπαρουφάκη - Να παρέμβει εισαγγελέας - Βίντεο

«Ίσως κερδίσει το βραβείο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) της πιο βαρετής και ανόητης ταινίας της χρονιάς», γράφει στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης για την ταινία του Κώστα Γαβρά για τη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη και ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για την επιχορήγηση.

«Αφόρητη πλήξη έφερε στο φεστιβάλ της Βενετίας ο Γαβράς και το έσχατο low budget πόνημα του με ήρωα έναν ανόητο, φαύλο, μπουφόνο, κάποιον Μπαρουφάκη που ήθελε να γίνει celeb», έγραψε, συγκεκριμένα, στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης και παρουσιαστής, Νίκος Μαστοράκης, με αφορμή την προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στο δωμάτιο», στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Ίσως κερδίσει το βραβείο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) της πιο βαρετής και ανόητης ταινίας της χρονιάς», συνεχίζει στην ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης για την ταινία του Έλληνα δημιουργού, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για την περίοδο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης Τσίπρα με τους εταίρους δανειστές, το 2015.

«Εδώ και χρόνια, κάθε φιλμ του βετεράνου Γαβρά ήταν χειρότερο από το προηγούμενο, φαίνεται όμως ότι έπιασε πάτο με το Μπαρουφάκειο εγχείρημα. Ντρέπομαι που, έστω και περιφερειακά, η ταινία αυτή εφάπτεται της Ελλάδας και επειδή μαθαίνω από τα ΜΜΕ ότι το budget της ήταν μόνο 630,000 ευρώ, θυμάμαι ότι αυτό το ποσόν ακριβώς εισέπραξε ο Γαβράς από τον άθλιο, τότε, υπουργό Παππά ως το "30% του γενικού κόστους», γράφει ο Νίκος Μαστοράκης και ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο Βαρουφάκης με τη Δανάη Στράτου και τους Βαλέρια Γκολίνο και Χρήστο Λούλη στο Φεστιβάλ Βενετίας

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ταινία του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, τον κ. Βαρουφάκη και τη σύζυγό του, κυρία Στράτου, υποδύονται οι Χρήστος Λούλης και η Βαλέρια Γκολίνο, αντίστοιχα.

Ο σκηνοθέτης της ταινία Κώστας Γαβράς, ο Χρήστος Λούλης που υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη και ο Γιάνης Βαρουφάκης

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη για την ταινία του Κώστα Γαβρά:

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications