Πατέρας Τοπαλούδη: Να μη βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης μου

Βυθισμένος στον πόνο ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο αναμένει καρτερικά τη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού του.

Οι τελευταίοι δέκα μήνες δοκίμασαν ποικιλοτρόπως την αντοχή του, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη όμως στέκεται στα πόδια του με απύθμενο κουράγιο, προκειμένου κάποια στιγμή να δικαιωθεί – όπως λέει συχνά- η ψυχή της κόρης του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα RealNews, το πρόσφατο βούλευμα – καταπέλτης άνοιξε μια μικρή χαραμάδα φωτός.

«Θέλω να μη βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης μου» αναφέρει, όταν ερωτάται τι περιμένει από τη δίκη.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών. Γίνεται;» λέει ο άτυχος πατέρας. «Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια, όπως συμβαίνει σε άλλα ευνομούμενα κράτη. Στην κυριολεξία τα ισόβια, όπως αναφέρεται η λέξη στο λεξικό. Όχι να βγουν σε λίγα χρόνια, να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ξανακάνουν ενδεχομένως τα ίδια. Πρέπει να καταδικαστούν για το κακό που έκαναν αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Κανείς δεν μας είπε συγγνώμη – Ηθικοί αυτουργοί οι γονείς τους»

«Θα καταδικαστούν μόνο για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης μας. Για εμάς που μας δολοφόνησαν ψυχικά και σωματικά; Και είμαστε ζωντανοί – νεκροί και θα είμαστε ισόβια γι’ αυτό το πράγμα; Μόνο για εμάς θα είναι πραγματικά ισόβια. Ένας ισόβιος ψυχικός θάνατος. Αυτοί δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βγουν και να συνεχίσουν τη ζωούλα τους» σημειώνει ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη λέει ο κύριος Τοπαλούδης. «Δεν μου προκαλεί έκπληξη που οι γονείς των δραστών μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας. Γνωρίζοντας το ποιόν των παιδιών τους, από τη νεαρή ακόμη ηλικία, με το να αδιαφορούν και να μην κάνουν απολύτως τίποτα μέσω των γνωριμιών τους, τι «συγγνώμη» να ζητήσουν;

Δεν υπάρχει συγγνώμη. Θα έπρεπε να καθίσουν και αυτοί στο εδώλιο ως ηθικοί αυτουργοί. Δεν μπορεί να αφήνουν τα παιδιά τους να δολοφονούν τα παιδιά μας που τα μεγαλώσαμε με κόπους και θυσίες. Κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» καταλήγει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications