Λούνα παρκ δυστύχημα: Εμφανίστηκε ο 27χρονος χειριστής – Η κατάθεσή του

Έξι μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου μηχανήματος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Αλμυρού την Τετάρτη, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα της τραγωδίας στο «χαλί».

Ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στον Βόλο -που στοίχισε τη ζωή σε ένα κορίτσι μόλις 14 ετών- έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Έξι μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου μηχανήματος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Αλμυρού και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα της τραγωδίας στο «χαλί», με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να εκσφενδονιστεί και να χάσει τη ζωή του.

Ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε την οργή των συγγενών, γι’ αυτό εξαφανίστηκε. Οι τρεις πραγματογνώμονες που έχουν διορισθεί, αναμένεται να ελέγξουν το «χαλί» για να διαπιστώσουν τι πήγε στραβά.

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 27χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Εξ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές», συνέχισε.

Χωρίς πιστοποίηση ο χειριστής

Τι ανέφερε η κολλητή φίλη της 14χρονης
Η κατάθεση της καλύτερης φίλης της 14χρονης που καθόταν ακριβώς δίπλα της στο μοιραίο παιχνίδι όμως, αναφέρει: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και οι πρώτες περιστροφές ήταν κανονικές. Ξαφνικά άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και επειδή φοβήθηκα, κρατήθηκα. Τότε είδα τη φίλη μου να πετάγεται από τη θέση της. Το μηχάνημα σταμάτησε, κατεβήκαμε και επικρατούσε πανικός».

Πήρε εξιτήριο ο πατέρας της 14χρονης
Την ίδια ώρα ο πατέρας της 14χρονης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα με το Star, η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά για την τραγωδία. Εκτός από τους τρεις πραγματογνώμονες, η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications