Η μαρτυρία του φοιτητή που βρήκε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Το νεογέννητο βρέφος εντοπίστηκε στην είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συγκλονίζει η μαρτυρία 19χρονου φοιτητή, ο οποίος τα ξημερώματα εντόπισε στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι επτά ημερών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο 19χρονος Παναγιώτης είπε ότι περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του αντιλήφθηκε το κλάμα ενός μωρού.

Όπως συμπλήρωσε, βγαίνοντας στο μπαλκόνι, λόγω της βλάστησης του κήπου, δεν μπορούσε να αντιληφθεί αν όντως επρόκειτο για μωρό.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι δίχως δεύτερη σκέψη κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας και εντόπισε το βρέφος μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ,

«Αν ακούγατε και μόνο το κλάμα του, δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου» σημείωσε και δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ χαρακτήρισε πανέμορφο το μωρό.

Ο 19χρονος σημείωσε ότι άμεσα ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και εν συνεχεία ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με τον 19χρονο, το μωρό βρισκόταν πάνω σε μια πετσέτα και φορούσε φόρμα, ενώ φαινόταν να έχει φάει.

Όπως πρόσθεσε, μία γειτόνισσα πήρε στην αγκαλιά της το μωρό και το καθησύχασε.

Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το τμήμα ανηλίκων που έχει αναλάβει την έρευνα εξετάζει κάμερες της περιοχής αλλά και μαρτυρίες για να φτάσει στον εντοπισμό των γονιών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications