Φοιτήτρια βγάζει 50.000 τον χρόνο... ψιθυρίζοντας στο YouTube

Η Lottie Fellows σπουδάζει λογιστική και οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Bath στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χάρις στην ανακάλυψη του ASMR, καταφέρνει να βγάζει 50 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, από τα βίντεο στο YouTube.

Τι είναι το ASMR; Το ASMR γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία εισέρχεται το άτομο, στην οποία βιώνει ένα ρίγος, ένα μούδιασμα στο δέρμα, που ξεκινά από το κεφάλι και κατεβαίνει προς τα κάτω. Στο πίσω μέρος του λαιμού και σ στην άνω σπονδυλική στήλη.

Το ρίγος αυτό χαλαρώνει και σε ακριβώς αυτό στοχεύουν όσοι κάνουν τα συγκεκριμένα βίντεο. Ξεφυλλίζουν βιβλία, κουνάνε πράγματα, βγάζουν ακαταλαβίστικους ήχους κλπ. Το ASMR με τον τρόπο που προκαλείται προσφέρει ευφορία και προκαλεί θετικά συναισθήματα, μέσω οπτικοακουστικών ερεθισμάτων. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μόδα. Που προσφέρει πολλά λεφτά.

Η 20χρονη Βρετανίδα ανακάλυψε τα ASMR πριν από έναν χρόνο. Τα views για κάθε βίντεο ξεπερνούν τις 200 χιλιάδες. «Η μητέρα μου άκουσε να μιλάνε γι’ αυτό στο ραδιόφωνο και μου το πρότεινε. Είχα πάντα θέμα με τον ύπνο. Όταν άρχισα να ψάχνω, μου φάνηκε περίεργο και αστείο. Αλλά με χαλάρωσε τρομερά. Από τότε κόλλησα», δήλωσε η φοιτήτρια.

Έφτιαξε κανάλι τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στην αρχή οι συνδρομητές δεν ήταν πολύ, αλλά έναν χρόνο μετά ο αριθμός εκτοξεύτηκε. Η Lottie έμαθε να τραβάει και να ανεβάζει βίντεο και έχι φτάσει τα 170. Μαζί και τους 84 χιλιάδες συνδρομητές.

«Συγκλονίστηκα όταν το κανάλι άρχισε να μεγαλώνει. Θυμάμαι να παρακολουθώ τα δικά μου βίντεο και να αισθάνομαι απίστευτα. Ήταν μια έκπληξη», πρόσθεσε. Σε αυτά ψιθυρίζει φράσεις όπως, «Γεια σου ,αγάπη μου», ενώ ταυτόχρονα υποδύεται την γιατρό ή και άλλα επαγγέλματα, για να προσδώσει μια πιο «προσωπική» αίσθηση στους θεατές της. Η Cardi B, έχει δηλώσει ανοικτά ότι της αρέσουν τα ASMR βίντεο, με τα τελευταία να έχουν γίνει ανάρπαστα στο διαδίκτυο. Όπως και η Lottie.

Παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενό της έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για χαλάρωση, κάποιοι θεωρούν τα βίντεο ως σ@ξουαλικά. Η Lottie όμως το ξεκαθαρίζει: «Όταν οι άνθρωποι λένε ότι το ASMR είναι σeξουαλικό, απαντώ με το επιχείρημα ότι οτιδήποτε μπορεί να γίνει σ@ξουαλικό. Μπορώ να καταλάβω γιατί οι ψίθυροι μπορούν να παρερμηνευθούν ως σ@ξουαλικοί. Αλλά με ενοχλεί, γιατί οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να απορρίψουν το ASMR ως παράξενο και σ@ξουαλικό, όταν στην πραγματικότητα βοηθά τόσους πολλούς ανθρώπους! Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα σ@ξουαλικό στο ASMR».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications