Ένα ανήσυχο φάντασμα εμφανίστηκε σε κτίριο  λίγο πριν γίνει κατεδάφιση του (video)

Αυτό το μυστήριο βίντεο (βλ. Παρακάτω) καταγράφηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 στην πόλη Medellin (Κολομβία). Κάτι σαν ένα λευκόχρυσο η σιλουέτα σαν ομίχλη όπως ειναι τα φαντάσματα εμφανίστηκε στον όροφο ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου λίγο πριν την κατεδάφιση του.

Αυτό το οίκημα 8 ορόφων ανήκε κάποτε στο διάσημο έμπορο ναρκωτικών Pablo Escobar και οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να το κατεδαφίσουν αφού εγκαταλείφθηκε και για πολλά χρόνια ηταν ακατοίκητο.

Την ήμερα που το κτίριο κατεδαφίστηκε, ένα πλήθος συγκεντρώθηκε σε απόσταση από αυτό για να δει το θέαμα και πολλοί κινηματογράφησαν την κατεδάφιση σε βίντεο.

Και σε ένα από αυτά τα βίντεο, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη έκανε την εμφάνιση του κάτι πολύ περίεργο. Όπως λένε οι σχολιαστές του βίντεο έτρεχε σαν τρελό σαν ήξερε οτι θα γίνει η κατεδάφιση η από τις σειρήνες.

Και όταν συμβαίνει η έκρηξη και το κτίριο καταρρέει, αυτή η αλλόκοτη σιλουέτα εξαφανίζεται.

Το βίντεο γρήγορα πήρε διάσταση σε κοινωνικά δίκτυα ισπανικής γλώσσας και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Πολλοί είναι σίγουροι ότι αυτό είναι το φάντασμα του κυρίου Escobar (που πέθανε το 1993), που πραγματικά δεν θα του άρεσε που το αγαπημένο του σπίτι κατεδαφίζεται.

Οι λεγόμενοι σκεπτικιστές που κανονικά έπρεπε να τους λένε αρνητές των πάντων,και οχι σκεπτικιστές αφού απορρίπτουν τα πάντα σαν βάζεις υλιστές να μιλάνε και τον πνευματισμό, άρχισαν τις ηλίθιες εξηγήσεις ως συνήθως αντί να πουν δεν ξέρουμε τι ηταν, απευθυνόμενοι σε μειωμένης νοημοσύνης άτομα, ακριβώς όπως κάνουν αυτοί που χλευάζουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν αντί να πουν δεν ξέρω.

Λένε ότι αυτό το "σύννεφο" είναι απλώς ένα "σύννεφο" σκόνης (!), και είναι απλά μια σύμπτωση, συμπληρωμένη με την ανθρώπινη φαντασία που μπορεί επίσης να δει ένα ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα βράχο που ονομάζεται pareidolia. Ποια ανθρωπινή φαντασία? εδώ δεν ειναι φαντασία δεν ειναι ακίνητο και καταγράφεται σε κάμερα,όσο για το "σύννεφο" σκόνης? το "σύννεφο" σκόνης δεν ειναι έτσι και δεν πάει πέρα δώθε ούτε αέρα έχει όπως φαίνεται στο βίντεο, επίσης δεν έχει να κάνει με τον φακό της κάμερας αφού πέρνα στο δωμάτιο και φαίνεται από το παράθυρο.

Το περίεργο ειναι ότι κινείται σαν να προσπαθεί να διαφύγει από κάπου, όπως τα αγριεμένα ζώα ...... ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications