Έκλεψαν κράνος αστυνομικού και κλειδιά μοτοσυκλέτας

Η νέα ηγεσία του υπουργείου του Πολίτη, στηρίζει τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια.

Ήδη έχουν εκκαθαριστεί πολλές υπό κατάληψη πολυκατοικίες, στις οποίες έμεναν αθώοι πρόσφυγες αλλά και….περίεργοι Έλληνες και ξένοι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί.

Στις 2.35 τα ξημερώματα, 10 άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Οι άγνωστοι έκλεψαν κράνος αστυνομικού αλλά και τα κλειδιά μοτοσυκλέτας.

Η αστυνομία απάντησε με 3 προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Πως κατάφεραν οι υποτίθεται αναρχικοί να κλέψουν κράνος και κλειδιά από εκπαιδευμένους άνδρες της αστυνομίας, κανείς δεν ξέρει. Πάντως στα Εξάρχεια η αστυνομία έχει μόνιμη παρουσία.

Το καλύτερο που μπορεί να γίνει, είναι η αστυνομία να “καθαρίσει” μια και έξω την περιοχή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Το ποιος επέτρεψε στους λεγόμενους αναρχικούς να αναλάβουν δράση, πρέπει να διερευνηθεί. Δηλαδή αφήνουμε απροστάτευτη την πρωτεύουσα και σαν λύση “βγάζουμε αστυνομικούς με όπλα στην πόλη”, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;

Τους 1000 ταραξίες; Άντε να πει κανείς ότι είναι και 3000. Η αστυνομία, ο στρατός κλπ και πάλι περισσότερο κόσμο δεν έχουν; Περισσότερο οπλισμό δεν έχουν; Καλύτερη οργάνωση δεν έχουν; ΕΧΟΥΝ;

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε καλοπροαίρετα. Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

www.el

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications