Δείτε ποιοι κάνουν προπαγάνδα για bullying και ρατσισμό !

Έχουν μαγαρίσει στην κυριολεξία τα πάντα. Για να μην γράψουμε άλλα και βγουν άλλα στην φως,βάζουμε μερικά σχόλια από το παρακάτω βίντεο, με τις σημειώσεις ότι δασκαλεύουν αλλοδαπές να λένε τάχα ότι δήθεν "βίωσαν το ρατσισμό"και όλα τα σχετικά, και αυτούς εκεί αν δεν έκαναν-έλεγαν ότι τους λένε άπλα δεν θα ηταν εκεί να κρίνουν κοπέλες τάχα για μοντέλα:

Παιδιά την επόμενη φόρα μαχαιρώστε την κιόλας .

Φαίνεται πολύ γλυκιά κοπέλα και οι κριτές ειναι άπλα @@@@@, ειδικά ο Μπρατης που έδειξε πόσο υποκριτής ειναι μιλώντας κατα του ρατσισμού την μια φάση και την επόμενη στιγμή να δείχνει τετοια περιφρόνηση και απαξίωση προς εναν άνθρωπο. Πραγματικά δεν της άξιζε αυτη η αντιμετώπιση.

Κάθονται την κοροϊδεύουν και αυτή κάθεται και τους κοιτάει απλά δεν αντιδράει μάλλον τα χασέ η κοπέλα δεν το περίμενε.. ότι να ναι είναι.. από τη μια μιλάνε για κατά του μπουλιγκ από την άλλη το κάνουν οι ίδιοι, το παίζουν ευαίσθητοι αλλα είναι υποκριτές και έχουν κάκια καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να προβάλουν

Εντωμεταξύ τόσες κοπέλες έχουν πει ότι το modeling είναι το όνειρο τους, ο Μπρατης βρήκε να κάνει κήρυγμα στην κοπέλα που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει από το άγχος για το ποια λέξη πρέπει να χρησιμοποιούν και τι πραγματικά είναι το όνειρο. Βέβαια λάθος της ίδιας που δεν τους είπε μπροστά τους ότι "τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται" και το είπε στα backstage

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός και σαδισμός να λες σε ένα κορίτσι 20 ετών, να ξαπλώσει στο πάτωμα, να κλείσει τα μάτια του και να χλευάζεις συνάμα το όνειρό του. Εν τω μεταξύ, αυτή τη σκηνή την είδε όλη η Ελλάδα. Τι αισχρά ανθρωπάκια είστε.

Ντράπηκα για λογαριασμο τους. τι συμπεριφορά ηταν αυτη προς την κοπέλα λες κ τους σκότωσε τη μάνα? δεν ηταν βύσμα γι αυτο..ούτε είχε κοινωνικό μήνυμα να περάσει..δεν της έδειξαν τίποτα να κανει ενω αλλες τις βοηθούσαν..έλεος γελοίοι Ντροπη σας πραγματικά μετα μου το παίζατε ανθρωπιστές κ κατα του μπουλινγκ υποκριτές. Στην πραγματικοτητα εσεις ειστε οι ρατσιστές κ οι σκαταν*****. Ιλιαδα εισαι κουκλαρα κ κορμαρα δεν κανεις για το GNTM ετσι οπως το χουν φανταστεί αυτοι!

Λοιπον εχουμε και λεμε, περασαν 2 εγχρωμες κοπελες που ειχαν δεχτει ρατσισμο, μια πανφτωχη που κανει windsurfing κλπ, μια σε στυλ Ερμιδου που δουλευε στα χωραφια απο μικρη, μια που τα εχει με γνωστο Τουρκο ηθοποιο, μια κοπελα που πασχει απο ειλικρινα δεν θυμαμαι τι και δεν ειχε μαλλια και 4-5 που εχουν δεχτει bullying. Αυτο δεν ειναι το gntm ειναι το next top charity. Σε λιγο θα περασουν και καμια να εχουν σκοτωθεί οι γονείς της η κατι τέτοιο ειμαι σίγουρη.

Μπρατη να φερομαστε λίγο καλύτερα γενικότερα όχι μόνο στους μεταναστες πραγματικά ντροπή με το που μπήκε μέσα την πήραν από τα μούτρα οπότε τι να κάνει κ αυτή μετά;της έριξαν την αυτοπεποίθηση.ντροπη σε όλους!

Αν εισαι αλλοδαπή σε γλύφουν αν εισαι Ελληνίδα βγαζουν ολο το κομπλεξ τους..Μην καρφώνεστε τοσο οτι προσπαθείτε να περάσετε την πολυπολιτισμικοτητα..Όλοι οι καημένοι αλλοδαποί κακοπερασαν με τους Ελληνες εδω αλλα δεν ειδα κανεναν να παίρνει τον μπουλο με τόσο ρατσισμό που φάγανε..Ντρέπονται κάτι Ελληνες σαν τον Μπρατη για την χωρα μας αλλα οι αλλοδαποί μια χαρα θέλουν να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια

Είσαστε εσείς που πριν από λίγο κλαίγατε δήθεν για την κοπέλα από την Νιγηρία? Για να πουλήσετε ευαισθησία στις οθόνες? Πραγματικά αυτή η κοπελίτσα δεν άξιζε αυτή την συμπεριφορά! Ούτε με υφάκι μπήκε, ούτε προκάλεσε. Και πόσες άλλες κοπέλες είπαν να ακολουθήσουν το όνειρό τους? Απαράδεχτοι είσαστε. Μάθετε να συμπεριφέφεστε. Που μυξοκλαίτε για κάποιες ενώ ασκείτε ασύστολα bulling σε άλλες κοπέλες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications