Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο: Χήρος μ' ένα μωρό στην αγκαλιά ο γαμπρός - Βίντεο

Η 30χρονη νοσοκόμα, Τζέσικα Γκουέντες, ήταν 6 μηνών έγκυος στην κόρη της. Είχε φορέσει το νυφικό της, είχε μπει στη λιμουζίνα που θα τη μετέφερε στην εκκλησία και σε λίγα λεπτά επρόκειτο να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της, τον 31χρονο πυροσβέστη Φλάβιο Γκονσάλβεζ, που την περίμενε ήδη μέσα στο ναό.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, καθ’ οδόν για τη γαμήλια τελετή στο Σάο Πάολο, η έγκυος από τη Βραζιλία άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο. Άρχισε να παραπονιέται ότι ζαλίζεται κι ένιωθε πόνους στο σβέρκο.

Οι συγγενείς της πίστεψαν ότι, απλά, ένιωθε άγχος γιατί σε λίγα λεπτά θα παντρευόταν τον άντρα της ζωής της.
Δυστυχώς, κανείς τους δε γνώριζε, ούτε η ίδια, ότι έπασχε από προεκλαμψία (μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που αν αφεθεί δίχως θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε έγκυο και έμβρυο). Στην περίπτωση της Τζέσικα, αυτή η διαταραχή της στέρησε μέσα σε λίγα λεπτά τη ζωή της.

H άτυχη 6 μηνών έγκυος νύφη, Τζέσικα Γκουέντες, που πέθανε από εγκεφαλικό, λίγα λεπτά πριν παντρευτεί
Μόλις η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία. Αντί από το όχημα να βγει η νύφη, πετάχτηκε ένας συγγενής που ζητούσε ιατρική βοήθεια, καθώς η 30χρονη είχε ήδη λιποθυμήσει μια φορά μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει, η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, σε μια συνέντευξή του ο γαμπρός στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer είπε: «Ανησυχούσα γιατί αργούσαν πολύ να έρθουν. Ένας ξάδερφός της έτρεξε στο κόκκινο χαλί και μου είπε ότι η γυναίκα μου είχε χάσει τις αισθήσεις της».

«Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν καθισμένη, αλλά είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της και μου μίλησε. “Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα», ανέφερε ο Φλάβιο.

«Όλα είναι εντάξει, μου είπε. Απλά, ένιωθε ένα πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη την ώρα ξανάγινα ο διασώστης που είμαι στην Πυροσβεστική. Την πήρα έξω από το αυτοκίνητο, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί για το γάμο», περιέγραψε ο γαμπρός της άτυχης 30χρονης.

Η Τζέσικα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, αλλά εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην μαιευτική κλινική Matre Paoulista.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ή 30χρονη έγκυος υπέστη εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας της προεκλαμψίας κι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή.

H Σοφία γεννήθηκε πρόωρη 6 μηνών, έχει βάρος 930 γραμ. και ύψος 34 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην εντατική μονάδα νεογνών
Η άτυχη κοπέλα ήταν, δυστυχώς, εγκεφαλικά νεκρή και πέθανε αμέσως μετά τον τοκετό. Το μωρό της, η Σοφία, γεννήθηκε με καισαρική 930 γραμ. και είχε ύψος 34 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην εντατική μονάδα νεογνών.

Αναμένεται να παραμείνει στην κλινική για τουλάχιστον δυο μήνες ακόμη, αφού γεννήθηκε πρόωρη, μόλις 6 μηνών.Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications