ΗΠΑ: Ερωτήματα γιατί αιμορραγεί το αριστερό μάτι του Τζο Μπάιντεν

Το πρόβλημα κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του CNN.Γιατί αιμορραγεί το αριστερό μάτι του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν; Τα αμερικανικά ΜΜΕ να κατακλύζονται από ποικίλα σχόλια για την υγεία του υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Δύο μήνες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο 76χρονος Τζο Μπάιντεν μαζί με τους Ελίζαμπεθ Γουόρεν και Μπέρνι Σάντερς θεωρούνται ως οι τρεις Δημοκρατικοί με τις καλύτερες πιθανότητες για να διεκδικήσουν το προεδρικό χρίσμα αποσπώντας διψήφια ποσοστά.

Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν απλόχερα την πρώτη θέση στη λίστα με τους Δημοκρατικούς υποψήφιους για το προεδρικό χρίσμα, ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε ένα πρόβλημα…

Το αριστερό μάτι του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ήταν γεμάτο αίμα στη διάρκεια δημόσιας εμφάνισής του. Πιθανότατα έσπασε ένα αιμοφόρο αγγείο στο του μάτι ενώ συμμετείχε σε εκδήλωση του CNN για την “κλιματική αλλαγή”.

Ο Μπάιντεν είναι 76 ετών και η υγεία του έχει κλονιστεί στο παρελθόν. Το 1988, οι γιατροί διέγνωσαν ανεύρυσμα με τον ίδιο να υποβάλλεται σε κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ο τότε Γερουσιαστής έφτασε με το ένα πόδι στον τάφο. Μήνες αργότερα, οι χειρουργοί διέγνωσαν ένα δεύτερο ανεύρυσμα .

Το 1996, οι γιατροί απομάκρυναν έναν καλοήθη πολύποδα κατά τη διάρκεια μιας κολoνοσκόπησης Το 2003, ο Μπάιντεν αφαίρεσε τη χοληδόχο κύστη του. Επιπλέον, υποφέρει από άσθμα και αλλεργίες. Το 2008, οι γιατροί διέγνωσαν καρδιακή αρρυθμία. Έκτοτε δεν έχει αποκαλύψει το ιατρικό του ιστορικό.

Ωστόσο είναι γνωστό ότι οι υπερήλικες της ελίτ που κάνουν αντιγηραντικές θεραπείες με τις οποίες αντικαθιστούν το αίμα τους με “φρέσκο” αίμα νεότερων ατόμων, συνήθως έχουν κατακόκκινα μάτια, όπως εξάλλου δείχνουν να έχουν και όλα τα βαμπίρ.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications