Ιάπωνας δημοσιογράφος βλέπει πέντε UFO πάνω από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα (vid)

Είναι γεγονός ότι τα UFO ειναι παρόν σε καταστροφές, φυσικές ή ανθρωπογενείς. Έχουν παρατηρηθεί παράξενα αντικείμενα κοντά σε πολλές καταστροφές, όπως κατά τη διάρκεια του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου στην Οκλαχόμα, στις καταιγίδες της Αριζόνα και του τυφώνα Sandy. Οι παρατηρήσεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων .

Η πιο γνωστή περίπτωση είναι εκείνη του ατυχήματος του Τσερνομπίλ στις 26 Απριλίου 1986. Εκατοντάδες άνθρωποι είδαν ένα UFO που πετούσε πάνω από τον πυρηνικό σταθμό του Vladimir Ilich Lenin 6 ώρες πριν την έκρηξη. Οι μάρτυρες είδαν το UFO που πετούσε αργά στον ουρανό.

Η παρατήρηση διήρκεσε περίπου τρία λεπτά, αυτό είναι απλά ένα από τα πολλά φαινόμενα UFO που συνέβησαν σε μεγάλες καταστροφές της ιστορίας μας. Τώρα, ίσως υπάρχει μια επικείμενη καταστροφή, καθώς πολλά περίεργα φώτα έχουν παρατηρηθεί πάνω από τον πυρηνικό σταθμό της Fukushima.

UFO πάνω από Fukushima και πάλι
Στις 26 Ιουνίου, ο δημοσιογράφος Yasushi Ōnuma ανακάλυψε μυστήρια φώτα στον πυρηνικό σταθμό Fukushima Dai-ichi. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε καθαρά συνολικά πέντε UFO που μετακινούνται από τα αριστερά προς τα δεξιά στην οθόνη.

Η κίνηση δεν είναι γραμμική κινούνται παράξενα και μερικές φορές η ένταση του φωτός αλλάζει. Αυτά τα UFO εμφανίστηκαν στις 2 το πρωί και η παρουσία τους κράτησε μέχρι περίπου τις 4, εξαφανίστηκαν την αυγή. Ωστόσο, επανεμφανίστηκαν πάλι την ίδια ώρα την επόμενη νύχτα.

Η δημοσιογράφος ρώτησε την Tokyo Electric Company (TEPCO), η οποία προχωρά στην αποσυναρμολόγηση του πρώτου πυρηνικού σταθμού, για το μυστήριο φαινόμενο αλλα δεν είδαν τίποτα στον ουρανό λόγο ότι εκεινη την ώρα δεν δούλευαν . Ο Ιάπωνας δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή με το Τμήμα Ακτοφυλακής της Φουκουσίμα, καθώς υπήρχε ένα από τα πλοία του μπροστά από τον πυρηνικό σταθμό κατά τη στιγμή της παρατήρησης. Ούτε αυτοί είδαν τα περίεργα φώτα.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν αεροπλάνα πάνω από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα εκείνες τις μέρες. Εάν δεν είναι αεροπλάνα, θα μπορούσαν να είναι ελικόπτερα; η υπηρεσία πτήσης της Ιαπωνίας, η οποία λειτουργεί στη Φουκουσίμα, δήλωσε ότι εκείνες τις μέρες ιδιωτικά ελικόπτερα δεν πετούσαν στην περιοχή .

Από την άλλη για να πετάξει κάποιος πάνω απο το εργοστάσιο της Φουκουσίμα, πρέπει να ζητησεί ειδική άδεια, κάτι που δεν έγινε. Επιπλέον ειδικοί λένε ότι είναι αδύνατο ένα ελικόπτερο να πετάξει σε αυτή τη περιοχή, και ότι αν ήταν αεροσκάφη θα έπρεπε να είχαν μπλε φώτα.

Και υπήρξαν επίσης πολλοί που επεσήμαναν ότι παρόμοια φώτα εμφανίστηκαν στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα λίγες ώρες πριν από τον σεισμό του 2011 που προκάλεσε περισσότερους από 15.000 θανάτους και αναρίθμητες ζημιές. Κατά τη διάρκεια της καταστροφής υπήρχαν πολλοί που είδαν σφαίρες φωτός που έβγαιναν από το νερό κοντά στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα.

Και όλα αυτά οδηγούν σε άλλες θεωρίες, όπως η ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας είναι πραγματική, και αυτό το βίντεο αποτελεί άλλη μια απόδειξη της παρουσίας τους.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications