Τζίτζι Χαντίντ: “Δεν Θα Ξαναπατήσω Ποτέ Στην Μύκονο… Με Λήστεψαν”

Η Τζίτζι Χαντίντ δυσφημεί τη Μύκονο καθώς όπως αναφέρει έπεσε θύμα ληστείας και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ξανά το ελληνικό νησί.Η άποψή της μετράει ιδιαίτερα στο τζετ σετ καθώς πρόκειται για ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη και είναι και instagram influencer.

Η Τζίτζι Χαντίντ, μαζί με τις αδελφές της, έκαναν το προηγούμενο διάστημα διακοπές στη Μύκονο, για μία ακόμη φορά, κάτι που φρόντισαν να μοιραστούν και με τους ακολούθους τους στο Instagram. Ομως, η πολύ κακή εμπειρία που έζησε η Τζίτζι Χαντίντ στο νησί των ανέμων την κάνει να ρίξει… μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Τζίτζι Χαντίντ: Με λήστεψαν
Η Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελαστεί από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές. «Με λήστεψαν.

Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

Μοχάμεντ Χαντίντ: Ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα
Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του.

«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications