Ηλίθιος τρομοκράτης σκοτώθηκε όταν έσκασε η βόμβα που είχε βάλει σε drone όταν έκανε RTH γιατί δεν είχε μπαταριά

Ένας τρομοκράτης της ISIS ανατινάχτηκε από δικιά του βόμβα, ο ηλίθιος δολοφόνος είχε σκοπό να κτυπήσει δυνάμεις στο βόρειο Ιράκ. Άλλα το drone είχε χαμηλή μπαταρία και έκανε RTH, δηλαδή γύρισε πίσω από το σημείο που απογειώθηκε.

Αυτό συνέβη πριν ένα χρόνο αλλα τώρα έγινε γνωστό από την thesun.

Είχε προσαρμόσει βόμβα πάνω στο drone με σκοπό να κτυπήσει τα στρατεύματα που βρίσκονται στην πόλη .Όμως το σχέδιό του απέτυχε επειδή είχε ξεχάσει να φορτίσει την μπαταριά .

Τα drone αυτομάτως επιστρέφουν στο σημείο που απογειώθηκαν όταν η μπαταριά ειναι χαμηλή για να αποτρέψουν τους ιδιοκτήτες τους να χάσουν.

"Μάθαμε ότι αυτός ο ηλίθιος είχε βάλει εκρηκτικά στο drone, αλλά σκοτώθηκε όταν το drone δεν είχε μπαταριά και έκανε RTH και για κάποιο λόγο έσκασε πάνω από το κεφάλι του. Αυτό μας προκάλεσε αρκετό γέλιο, αλλά η απειλή των drone είναι πραγματική,αυτός ο τρομοκράτης σκότωσε τον εαυτό του πριν ένα χρόνο λόγω της δικής του ηλιθιότητας.

Η μάχη στην Μοσούλη έληξε επίσημα το 2017, αλλά βρετανικά στρατεύματα εξακολουθούν να εκπαιδεύουν τους Ιρακινούς.

Το DJI Phantom χρησιμοποιήθηκε για να ρίχνει βόμβες. Σύμφωνα με την πηγή, μια κοινή απλή και αποτελεσματική τακτική ηταν η ρίψη χειροβομβίδας μεσώ μιας σωλήνας και να πυροδοτείται με ένα σχοινί που ηταν δεμένο στο drone.

Μόλις είχε φτάσει στον στόχο o σωλήνας που ηταν δεμένος πάνω στην κάμερα γύριζε προς τα κάτω, έτσι ώστε η χειροβομβίδα να συρθεί έξω από το σωλήνα,πυροδοτώντας τον μηχανισμό της σκανδάλης.

Η πηγή πρόσθεσε:
«Μπορούν να δουν πού δραστηριοποιούμαστε, να επιλέξουν στόχους από απόσταση μέχρι τριών μιλίων και στη συνέχεια να ξεκινήσουν μια συντονισμένη επίθεση. Είναι πολύ δύσκολο να καταρρίψουμε τα drone με τα όπλα. H πιο αποτελεσματική τακτική είναι να βρεθούν οι χειριστές τους στο έδαφος και να σκοτωθούν. Ο ηλίθιος της ISIS ανατίναξε τον εαυτό του και η ελπίδα είναι ότι η βλακεία του απότρεψε άλλους αντάρτες να κανουν τέτοιες επιθέσεις».

Απόδοση ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications