Αυτοκτονίες 2019: 53χρονος έκοψε αρτηρία στον λαιμό του, 30χρονος κρεμάστηκε

Συγκλονισμένη η Φθιώτιδα από δύο αυτοκτονίες που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών.

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα Άγναντης από την είδηση για την αυτοκτονία 53χρονου μέσα στο σπίτι του στην Κάτω Άγναντη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο αυτόχειρας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε κεντρική αρτηρία στο λαιμό του, βάζοντας με αυτόν τον βίαιο τρόπο τέλος στη ζωή του.

Ο θείος του που του πήγαινε φαγητό τον βρήκε περίπου στις 6 το απόγευμα, πλημμυρισμένο στο αίμα χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ. Όλοι στο χωριό είναι συγκλονισμένοι, καθώς επρόκειτο για έναν πολύ καλό και αγαπητό άνθρωπο που δεν ενοχλούσε κανέναν.

Πριν από 50 περίπου ημέρες έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, το χαμό της οποίας φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. «Πήγε να τη συναντήσει…» λένε στο χωριό και τον αποχαιρετούν συγκινημένοι.

Για το τραγικό συμβάν, διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

30χρονος κρεμάστηκε σε αποθήκη
Μια ακόμα αυτοκτονία νεαρού άνδρα συγκλονίζει τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα την Πελασγία. Απαγχονισμένος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην αποθήκη του σπιτιού του, ένας 30χρονος ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow τον νεαρό βρήκε ο πατέρας του αλλά ήταν ήδη αργά. Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κ.Υ Στυλίδας όπου και δυστυχώς πιστοποιήθηκε ο θάνατος του. Από τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ωστόσο προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Στυλίδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications